ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωκαΐδης: «Είμαστε σε διαβουλεύσεις με δυο ποδοσφαιριστές»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης

Η συγκομιδή του Ολυμπιακού σαφώς και αφήνει ικανοποιημένους τους πάντες στην ομάδα. Το εμπάργκο ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα, όμως μέχρι στιγμής δεν επηρέασε την ομάδα και με την κατάλληλη ενίσχυση η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της παραμονής. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Πάρης Φωκαΐδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τις μεταγραφές: «Ένα από τα βασικά κριτήρια ήταν οι ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν στην ομάδα να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Τώρα αν αυτό σημαίνει πως ήταν από το Κυπριακό πρωτάθλημα, ή κάποιο άλλο αλλά είχαν παιχνίδια δεν έχει σημασία. Σημασία έχουν οι μεταγραφές και να μπορούν να βοηθήσουν. Ήδη έχουμε διαβουλεύσεις με ένα αμυντικό και ένα αμυντικό χαφ»

Για την συγκομιδή μέχρι σήμερα: «Σε αυτές τις 18 αγωνιστικής η ομάδα είχε τρεις νίκες και εφτά ισοπαλίες. Είχαμε βαθμολογικό κέρδος από πολλές ομάδες. Η συγκομιδή είναι ικανοποιητική και δίνουν την προοπτική για εξασφάλιση παραμονής και είσοδο στον 3ο γύρο. Γενικά υπάρχει ικανοποίηση»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Δυστυχώς δεν θα έχουμε μαζί μας τον Κωνστανίνο Σωτηρίου και τον Σεραφείμ καθώς έχουν κάρτες. Ο Πολυκάρπου έχει ένα τραυματισμό και δύσκολα θα προλάβει. Επιστρέφει ο Κάστρο μετά από τιμωρία ενώ θα είναι στη διάθεση μας οι Πολίτσι και Τριμπό αν και εφόσον εγγραφούν»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X