ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επενδύει στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Σαββίδης;

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες ο Χριστόφορος Τορναρίτης είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μόλις αποκαλυφθεί το όνομα του νέου επενδυτή θα σειστεί η Κύπρος.

Πάντως, σημερινό δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ inpaok.gr αναφέρει ότι αυτές οι φήμες που υπάρχουν για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ολυμπιακό είναι ανυπόστατες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μπορεί ο Ολυμπιακός Λευκωσίας να ψάχνει ιδιοκτήτη και ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Χριστόφορος Τορναρίτης να δήλωσε πως μόλις αποκαλυφθεί το όνομα αυτού θα σειστεί η Κύπρος, αλλά σίγουρα αυτός δεν είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Μετά από τις δηλώσεις του Τορναρίτη αρκετά ΜΜΕ ήταν αυτά που ενέπλεξαν το όνομα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αυτό του συλλόγου από την μεγαλόνησο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όπως γίνεται κατανοητό όσα γράφτηκαν είναι ανυπόστατες φήμες καθώς, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα ασχοληθεί με τα διοικητικά του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X