ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρυσοστόμου: «Πίσω απ’ την πρόταση υπάρχουν και οι Γεωργιανοί»

Δηλώσεις του αντιπρόεδρου της Νέας Σαλαμίνας

Η Νέα Σαλαμίνα δεν αποδέχθηκε το αίτημα της Ανόρθωσης για μεταφορά του αγώνα απ’ το Σάββατο την Κυριακή με φόντο την εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Δερύνεια για τις ενέργειες της Τουρκίας. Στο πλαίσιο αυτό ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Δημήτρη Βρουλλίδη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το αίτημα της Ανόρθωσης: «Πρώτα είχε δημοσιευτεί στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και έπειτα επικοινώνησε η Ανόρθωση μαζί μας για μια εκδήλωση που δεν είναι υπό την αιγίδα τους Δήμου Αμμοχώστου. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα και θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε. Να σημειώσουμε πως κόσμος της Ανόρθωσης δεν θα υπάρχει στο γήπεδο, επίσης προγραμματίζουμε τη δική μας εκδήλωση, ενώ αν μας έλεγαν για Παρασκευή τότε θα το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά. Πίσω απ’ την πρόταση αυτή υπάρχει και το θέμα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης που τελειώνουν την Τετάρτη το βράδυ τις υποχρεώσεις και θα κάνουν αγώνα δρόμου. Από εκεί και πέρα αν πάμε την Κυριακή, μετά θα έχουμε και παιχνίδι την Τετάρτη».

Για το αν θεωρεί πως η Ανόρθωση έκανε το αίτημα καθαρά για τους Γεωργιανούς ποδοσφαιριστές: «Αυτό το αφήνω στη δική σας κρίση και του φίλαθλου κοινού. Εμείς βάζουμε τα δεδομένα κάτω και αποφασίζουμε. Δεν υπήρχε λόγος να μεταφερθεί το παιχνίδι Κυριακή και όχι την Παρασκευή».

Για το αν ήταν εκδικητική πράξη απ’ τη Νέα Σαλαμίνα για τη ψήφο της Ανόρθωσης για την μη αναβολή των αγώνων της Νέας Σαλαμίνας: «Σε καμιά περίπτωση δεν το βλέπουμε έτσι. Σας είπα και πριν τους τέσσερις λόγους και δεν σκεφτόμαστε εκδικήσεις».

Για το αν τελείωσε το θέμα κορωνοϊού στη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν υπάρχει θέμα. Βλέπουμε μπροστά πλέον και πάμε χωρίς προβλήματα αλλά σίγουρα υπάρχει το θέμα της φυσικής κατάστασης. Υπάρχουν αρκετές επιλογές στο ρόστερ. Πάμε να διεκδικήσουμε τον αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις. Επίσης στον αγώνα θα γίνουν εκδηλώσεις καταδίκης των χειρισμών του Τουρκικού κράτους. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και ότι κάνει η Τουρκία στα κατεχόμενα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από κανένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση