ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρυσοστόμου: «Μεγαλύτερο μπάτζετ από πέρσι και πρόπερσι» (ηχητικό)

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε δηλώσεις ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νέα σεζόν: «Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε καλό δρόμο. Υπάρχει αρκετή δουλειά στο να αναλυθούν οι ανάγκες σε παίκτες ώστε να περιοριστεί η πιθανότητα αποτυχίας. Από εκεί και πέρα οργανώνεται και η προετοιμασία της ομάδας και η αδειοδότηση του Σταδίου μας,. Γίνονται και προετοιμασίες για την Γενική Συνέλευση».

Για το ότι κάποιες ομάδες ενισχύονται με επενδυτές: «Το γεγονός ότι υπάρχουν επενδυτές που επενδύουν σε μικρές ομάδες αυξάνουν τα μπάτζετ και τις κάνουν ανταγωνιστικές. Είναι κάτι που κάνει δύσκολο το έργο μας. Όμως μάθαμε από το τότε που ιδρύθηκε το Σωματείο μας να παλεύουμε σε αντίξοες συνθήκες. Θέλουμε η ομάδα μας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στη νέα χρονιά. Μπήκαμε σε μια νέα εποχή στο κυπριακό ποδόσφαιρο όπου τίποτε δεν είναι δεδομένο. Επειδή υπάρχει μια ποδοσφαιρική νοοτροπία στη Νέα Σαλαμίνα μπορώ να πω ότι είναι το πλεονέκτημα μας. Αλλά το ότι άλλες ομάδες θα έχουν μεγάλους προϋπολογισμούς μας δυσκολεύει. Δεν υπάρχουν δεδομένα που μας κάνουν να αισιοδοξούμε ότι στο κυπριακό ποδόσφαιρο θα υπάρξει ίση αντιμετώπιση σε όλα τα Σωματεία. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τύχουν διερεύνησης. Όπως είναι το θέμα της χρηματοδότησης κάποιων ομάδων. Πρέπει να γίνεται έλεγχος από την ΚΟΠ την UEFA και όλους τους αρμόδιους φορείς. Εμείς παίρνουμε το κάθε ευρώ με κόπο και μόχθο. Πρέπει να υπάρξει σωστή αντιμετώπιση. Δεν λέμε ότι αν έρθει κάποιος επενδυτής με τις σωστές προϋποθέσεις ότι δεν θα τον δεχτούμε».

Για το αν θα γίνει υπέρβαση στο μπάτζετ: «Μπαίνουμε στη νέα σεζόν με μεγαλύτερο μπάτζετ από πέρσι και από πρόπερσι. Αυτό είναι υπέρβαση».

Για τις μεταγραφές: «Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις. Επειδή γίνεται με προσοχή αντιλαμβάνεστε ότι θέλει χρόνο. Δουλεύουμε πολλές ώρες καθημερινά. Ένα από τα στοιχεία που πρέπει να προσθέσουμε φέτος είναι να περιοριστεί το ρίσκο. Δεν αποφασίσαμε ακόμα πόσες μεταγραφές θα γίνουν».

Για το αν αξιολογείται η εγχώρια αγορά: «Ναι όλα αξιολογούνται. Και ξένοι από την εγχώρια αγορά και από άλλα πρωταθλήματα. Αξιολογούνται και κάποιοι κύπριοι».

Για την αδειοδότηση του γηπέδου: «Κατ’ αρχήν να πούμε ότι η αρχή αδειοδότησης χρειάζεται κάποιες εξειδικευμένες μελέτες για να διαφανεί εσωτερικά των γηπέδων αν είναι κατάλληλα. Τα Σωματεία αδυνατούν να χρηματοδοτήσουν τις εν λόγω έρευνες. Ως εκ τούτου έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση αυτών των μελετών έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία με την αδειοδότηση και με τα έργα που πρέπει να γίνουν. Για το Αμμόχωστος έχουν ξοδευτεί 350 000 ευρώ. Οι 250 000 πληρώθηκαν μετρητά και οι άλλες 100 000 από εισφορές. Ότι μας ζήτησε η αρχή αδειοδότησης τα τελευταία χρόνια το κάναμε. Μπορεί να χρειαστούν κάποιες μικρές αλλαγές. Δεν έχουμε συμφωνία με κάποια άλλη ομάδα για να χρησιμοποιεί φέτος το γήπεδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση