ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαλαμίνα: Σκέψεις για περιορισμένη αύξηση στο μπάτζετ

Σε μια άλλη εξέλιξη προπονείται και δοκιμάζεται ο Μπαμπακάρ Ντιόπ με εμπειρία από τα τουρκικά γήπεδα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στο στρατόπεδο της Νέας Σαλαμίνας είναι απόλυτα ευχαριστημένοι όλοι για το πώς κύλησε η φετινή σεζόν και μάλιστα όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας 24sports.com.cy, απόψε (7μμ) θα γίνει συνάντηση στην Χοιροκοιτία μεταξύ περίπου 50 ατόμων από παλαιότερο πυρήνα οπαδών της ομάδας, διοικητικών και εξωδιοικητικών που είναι κοντά στην ομάδα για να συζητηθεί το ενδεχόμενο για περιορισμένη αύξηση του μπάτζετ σε σχέση με φέτος.

Οι σκέψεις αυτές γίνονται λόγω της επιτυχημένης πορείας που έκανε η ομάδα αυτή τη χρονιά, ενώ να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Θουκής Θουκιδίδης, χθες το βράδι παρέθεσε δείπνο για να ευχαριστήσει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Νέα Σαλαμίνα ως γνωστόν βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν και να ενισχύσουν την ομάδα για την επόμενη σεζόν με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να μην αφήνει τίποτα στην τύχη.  Ο Ελλαδίτης τεχνικός δοκιμάζει στις προπονήσεις τον 25χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό, Μπαμπακάρ Μπαγιέ Ντιόπ, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα τουρκικά γήπεδα.

Ο Σενεγαλέζος έπαιξε στην Καϊζερισπόρ, ενώ αγωνίστηκε επίσης στις Γιοζγκατσπόρ 1959, Γκεμπζεσπόρ, Φατσά Μπελεντιγιέ και πρόσφατα στη Μαναβγκάτ που είναι στην τέταρτη όμως κατηγορία της χώρας. Στη ποδοσφαιρική σεζόν που ολοκληρώνεται σημείωσε 20 τέρματα σε 24 συμμετοχές.

Όπως γνωρίζουμε ο Σενεγαλέζος δείχνει καλά στοιχεία και εναπόκειται στην άποψη του Σάββα Πουρσαϊτίδη και των συνεργατών του εάν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας.

Να σημειώσουμε επίσης ότι καμιά εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στα θέματα Τιάγκο και Βεσελόφσκι. Θυμίζουμε ότι για τον πρώτο υπάρχουν θετικές ενδείξεις για ανανέωση, ενώ ο δεύτερος είχε απαντήσει αρνητικά και στην δεύτερη αναθεωρημένη πρόταση που του έγινε για παραμονή στην ομάδα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ημέρα… Κωστή

Ημέρα… Κωστή

Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Κωστή στον Ολυμπιακό
 |  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
X