ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παρασκευά: «Όταν ο τροχός γυρίσει, κάποιοι να μην έχουν παράπονα»

Ανάρτηση για τις μεταγραφικές εξελίξεις από τον πρώην πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε ανάρτηση με θέμα τις μεταγραφικές εξελίξεις και τις φήμες που συνδέουν διάφορους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας με Κυπριακούς συλλόγους προχώρησε ο πρώην πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Αντρέας Παρασκευά.

Ο πάλαι ποτέ διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Αμμοχώστου φάνηκε ενοχλημένος με την τακτική προσέγγισης ορισμένων ομάδων και προειδοποίησε ότι η ομάδα του θα τηρήσει παρόμοια στάση όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν κάποια στιγμή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Είπαμε οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες έχουν συμβόλαια που τελειώνουν άλλοι συνεχίζουν άλλοι φεύγουν. Όμως για ποδοσφαιριστές πού έχουν συμβόλαια χωρίς ρήτρα θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται πρώτα να έρθουν σε επαφή με την Σαλαμίνα. Το να διαρρέουν στα ΜΜΕ ότι ενδιαφέρονται χωρίς να έρχονται με πρόταση είναι απαράδεκτο. Δημιουργούν προβλήματα και όλοι γνωρίζουν όλους δεν είμαστε στην Βραζιλία. Τα είπαμε πολλές φορές όσοι δεν μας σέβονται δεν θα τούς σεβαστούμε και όταν ο τροχός γυρίσει γιατί θα γυρίσει κάποιοι να μην ξεχάσουν πώς συμπεριφέρθηκαν και να έχουν παράπονα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X