ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Πλήρης και αισιόδοξη

Συναντά σήμερα (5μμ) εντός έδρας την ΑΕΚ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Άλλη μια δύσκολη αναμέτρηση καλείται να δώσει σήμερα (5μμ) η Νέα Σαλαμίνα για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουσα την ΑΕΚ. Η ισχύς του αντίπαλου είναι δεδομένη όμως αυτό εννοείται ότι δεν πτοεί τη Νέα Σαλαμίνα που προέρχεται από δυο θετικά αποτελέσματα, ενώ είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Η φετινή επάρκεια της ομάδας της Αμμοχώστου αλλά και η αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει μέσα από τη φετινή πετυχημένη πορεία, της δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξεί για αίσια έκβαση της σημερινής αναμέτρησης

Η φετινή επάρκεια της ομάδας της Αμμοχώστου αλλά και η αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει μέσα από τη φετινή πετυχημένη πορεία, της δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξεί

Ο Ρέινολντς υπολογίζεται από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, για την αναμέτρηση με τους κιτρινοπράσινους.

Ο Ελλαδίτης κόουτς έχει άπαντες τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του στο ματς απέναντι στη φορμαρισμένη αντίπαλο. Επιπλέον κίνητρο για τον κόουτς και τους ποδοσφαιριστές του, να διακόψουν το αήττητο της ΑΕΚ από την ημέρα πρόσληψης του Ιμανόλ Ιδιάκεθ στο πόστο του προπονητή της.

Πιθανή ενδεκάδα που παρατάσσεται για τη σημερινή αναμέτρηση: Βεσελόφσκι στο τέρμα, Γκολομπάρτ Χριστοφόρου, Φουστάρ στην αμυντική τριάδα, Νουρ και Μαργκάσα στον άξονα, δεξιά ο Μιντίκκης, αριστερά ο Κορέια, στην επίθεση, δεξιά ο Ελουντού, (Ντισντέλ) αριστερά ο Τιάγκο και στην κορυφή ο Κινγκ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X