ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Ψάχνει δυο στόπερ και ένα γουίνγκερ

Προχωρά ο σχεδιασμός με τρεις θέσεις να παραμένουν ανοικτές

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Τάσος Κίσσας, Τζόρντι Σέσαρ, Κούλλης Παναγή, Κύπρος Χριστοφόρου και Σάββας Τσαμπούρης. Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής η Νέα Σαλαμίνα.

Στόχος της ενίσχυσης είναι ασφαλώς να πληρωθούν τα κενά που αφήνουν οι αποχωρήσεις, βασικών στελεχών  που συνέβαλαν στην περσινή εξαιρετική πορεία, όπως των Ρενάτο Μαργκάσα, Ρομάν Γκολομπάρτ, Ιβάν Φουστάρ, Κωνσταντίνου Μιντίκη. 

Ευχάριστα ήχησε στον κόσμο της ομάδας η χθεσινή είδηση περί της παραμονής του Κίνγκσλι Ονουέγκμπου

Ευχάριστα ήχησε στον κόσμο της ομάδας η χθεσινή είδηση περί της παραμονής του Κίνγκσλι Ονουέγκμπου. Η είδηση προέκυψε κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας και οι επίσημες στολές της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα σχεδιασμού βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση δύο παικτών για το κέντρο της άμυνας και ενός στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο   Σάββας Πουρσαιτίδης μίλησε χθες στη συνέντευξη Τύπου για 2-3 ακόμη κινήσεις. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις θέσεις της άμυνας οι Τζιόρντι Σέζαρ, Κύπρος Χριστοφόρου, Λευτέρης Χατζηκωνσταντή, ενώ εκεί μπορεί να αγωνιστεί και ο Αλιστερ Ρείνολντς.

Παράλληλα για να κλείσει το ρόστερ αναμένεται να αποκτηθεί ένας αριστερός ακραίος, πρόσθετος στους Τόνια Ντιστέλ, Τσαρλς Ελουντού και Θεοδόση Σιαθά, ενώ εκεί μπορεί να αγωνιστεί και ο νεοαποκτηθείς Τζέι Σίμπσον.

Η προετοιμασία άρχισε ανεπίσημα χθες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας που άρχισαν ήδη να διατίθενται είναι: Platinum 600 ευρώ, Premium 420, Gold 320, Red 170. Άρχισε η διάθεση χθες ενώ μέχρι τις 8 Ιουλίου έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας. Επίσης, οι λήπτες ΕΕΕ θα τύχουν διευκολύνσεων στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Όλοι οι παρόντες στο πάνελ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισαν την αναγκαιότητα της ανταπόκρισης του κόσμου στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X