ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Η υπέρβαση Κίνγκσλει και η συνέχεια

Τον κυνηγούσε καιρό ο Πουρσαϊτίδης

Ανακοίνωσε αρκετές μεταγραφές η Νέα Σαλαμίνα αυτό το Καλοκαίρι ήδη, αλλά η αλήθεια είναι πως άμα ξεκαθάρισε το θέμα Καρλάο και η αποχώρησή του ο κόσμος αγωνιούσε να μάθει τον επιθετικό.

Τον καψουρεύτηκαν τον Βραζιλιάνο οι Σαλαμιναίοι και όχι άδικα, οπότε ο πήχης για αντικαταστάτη του ήταν ψηλά. Το ήξεραν και οι άνθρωποι της ομάδας αυτό όπως ασφαλώς και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και για αυτό τη συγκεκριμένη κίνηση την μελέτησαν πολύ προσεκτικά.

Ο Κίνγκσλει Ονουέγκμπου ήταν εδώ και καιρό η περίπτωση που πάλευαν, με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται μάλιστα «μυστικά» στην Κύπρο και να ξεναγείται στις εγκαταστάσεις του σωματείου. Έφυγε χωρίς να δώσει την οριστική του απάντηση, αλλά επανήλθε και συμφώνησε με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εξ ου και η ανακοίνωση.

Είναι η υπέρβαση του φετινού Καλοκαιριού για τα δεδομένα της Νέα Σαλαμίνας και ελπίζουν πως θα τους δικαιώσει τόσο όσο και ο Καρλάο.

Είναι Νιγηριανός μεν αλλά ποδοσφαιρικά μπορείς να τον πεις και Γερμανό αφού πήγε εκεί από τα 19 του και αγωνίστηκε στις μικρές κατηγορίες σε Όμπερσταιν, Μπράουνσβαιγκ, Γκρότερ Φίρθ και Ντούισμπουργκ με την οποία πέρσι σε 29 συμμετοχές είχε δυο γκολ και δυο ασσίστ. Κυρίως βέβαια ερχόταν από τον πάγκο σε μια σεζόν που η ομάδα του τερμάτισε έβδομη στη δεύτερη κατηγορία.

Η κίνηση αυτή φέρνει το βασικό σχεδιασμό κοντά στην ολοκλήρωσή του, με τις βασικές προτεραιότητες αυτή τη στιγμή να αφορούν προσθήκη κόφτη και κεντρικού αμυντικού. Η ανάγκη αυτή προέκυψε μετά την αποχώρηση του Καρώ, επέστρεψε στον Απόλλωνα και φαίνεται πως θα μείνει εκεί, αλλά και του αρχηγού Κούσουλου που πήγε μεταγραφή στην Ομόνοια.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X