ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Έμφαση στα δικά της παιδιά

Δεν συμπληρώνει τη λίστα των ξένων

Η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει το προγραμματισμό της και μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας μετά τις εργομετρικές εξετάσεις. Οι «Ερυθρόλευκοι» είναι από τις ομάδες οι οποίες αρέσκονται να χρησιμοποιούν το «Κυπριακό αίμα» στο δυναμικό τους, ενώ η δουλειά τόσο των παικτών, όσο και του επιτελείου της ομάδας φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Για το «μαραθώνιο» της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 η ομάδα της Αμμοχώστου δεν θα συμπληρώσει τη λίστα των 15 ξένων-κοινωτικών ποδοσφαιριστών που έχει το δικαίωμα να καταβάλει. Συγκεκριμένα ο αριθμός αυτός συμπεριλαμβανομένου των μεταγραφικών κινήσεων που εξετάζονται αναμένεται να φτάσει τις 11 ( λίγο πάνω-λίγο κάτω).

Αυτό συνεπάγεται στο να χρησιμοποιεί ένα μεγάλο αριθμό Κυπρίων ποδοσφαιριστών από τους οποίους αρκετοί ανέρχονται από της ακαδημίες της ομάδας.

Πρακτικά η συνειδητή επιλογή της Νέας Σαλαμίνας να μην συμπληρώσει τη λίστα των ξένων-κοινοτικών δείχνει δύο πράγματα. Αρχικά είναι η ετοιμότητα της ομάδας να εξαργυρώσει τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας η οποία φανερώνεται και απ’ τους μικρούς που αγωνίζονται τα τελευταία δύο χρόνια (Σιαθάς, Κωστή, Λεμέσιος), ενώ είναι η πρόθεση να μπει σε μια πιο λελογισμένη οικονομική πολιτική, συμβαδίζοντας ουσιαστικά με τη νέα πραγματικότητα που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού στο ποδόσφαιρο ανά το παγκόσμιο.

 

Παναγιώτης Κουζάλης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X