ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Αλλαγή στη λειτουργία της Κ19

Θα υπάγεται κάτω από την αποκλειστική ευθύνη της πρώτης ομάδας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα Κ19 της Νέας Σαλαμίνας θα είναι κάτω από την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της πρώτης ομάδας.

Η επίσημη ενημέρωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει ότι στα πλαίσια γενικότερης αναβάθμισης του τρόπου λειτουργίας των αγωνιστικών της τμημάτων, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο η εφηβική μας ομάδα U19 θα υπάγεται κάτω από την αποκλειστική ευθύνη της Α ομάδας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, θα είναι κάτω από την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της Α ομάδας και θα λειτουργεί ως προθάλαμος για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν μελλοντικά την ανδρική μας ομάδα μετά από επιλογή του προπονητή της Α ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές θα επιλέγονται μετά από δοκιμαστικά που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και θα ενημερωθούν με σχετική ανακοίνωση.

Βάσει του καινούργιου τρόπου λειτουργίας και των αλλαγών που θα γίνουν, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ζητά την πρόσληψη προπονητή που θα έχει την ευθύνη της εφηβικής μας ομάδας, θα συνεργάζεται στενά με τον Τεχνικό Διευθυντή της Α ομάδας και τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών και θα είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση neasalamis@cytanet.com.cy μέχρι την Παρασκευή 17/5.

Η αξιολόγηση και η επιλογή του προπονητή θα γίνει από την ομάδα προγραμματισμού μετά από εισηγήσεις του Τεχνικού Διευθυντή Α ομάδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ημέρα… Κωστή

Ημέρα… Κωστή

Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Κωστή στον Ολυμπιακό
 |  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
X