ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Κρίμα που ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται»

Το παράπονο του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας προς τους φίλους της ομάδας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο Δημήτρης Λάζος. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας αναφέρθηκε στο μεγάλο νικηφόρο παιχνίδι που έκανε η ομάδα του, εκφράζοντας παράλληλα και παράπονα προς τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με διαφορετικά ημίχρονα. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος. Ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι. Στο δεύτερο η ΑΕΚ είχε τα ηνία. Ήταν φυσιολογικό. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Κρίθηκε το παιχνίδι στο τακτικό πλάνο. Δουλέψαμε και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας».

«Ναι έχει αρχίσει ο προγραμματισμός αλλά θέλουμε να… κυλήσει αργά. Με το τέλος του πρωταθλήματος ο προπονητής θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα αποχωρήσουν. Μετά θα μπούμε στην εξεύρεση των ποδοσφαιριστών. Ό,τι ζητήσει ο κύριος Πουρσαϊτίδης. Η Νέα Σαλαμίνα είναι από τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Οδεύουμε σε καλό δρόμο όσον αφορά το οικονομικό. Μέχρι να ξοφλήσουμε στο 100% δεν εφησυχάζουμε. Το χρέος είναι διαχειρίσιμο. Οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι. Μεγάλο κρίμα που ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται. Έχουμε μεγάλο παράπονο από τον κόσμο μας. Τον θέλουμε δίπλα μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X