ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λάζος: «Δεν μας ενοχλεί η ήττα αλλά ο τρόπος που χάσαμε»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της Νέας Σαλαμίνας

Η Νέα Σαλαμίνα γνώρισε την ήττα από το ΑΠΟΕΛ και συνεχίζει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η ομάδα έχει την ποιότητα όμως εδώ και λίγο διάστημα η ομάδα είναι στα κάτω της, κάτι που πρέπει να αλλάξει. Στο πλαίσιο αυτό, ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ομάδας, Δημήτρης Λάζος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα αποτελέσματα του τελευταίου καιρού: «Είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι, και γίνεται μια παραδοχή από όλους εδώ στη Νέα Σαλαμίνα πως η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στους τελευταίους αγώνες. Δεν μας ενοχλεί η ήττα αλλά ο τρόπος που χάσαμε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να βρει καλή ψυχολογία. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος».

Για την αιτία της πτώσης: «Είναι πολλοί παράγοντες. Κατά την άποψη του προπονητή μας η ομάδα περνά μια περίοδο ντεφορμαρίσματος και ευχόμαστε να αλλάξει σύντομα. Η ποιότητα υπάρχει και είναι παραδεχτό από όλους, άρα έχουμε πίστη και γίνονται κάποιες διαφορετικές κινήσεις από όλους μας στο ψυχολογικό κομμάτι για να βοηθήσουμε την κατάσταση».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Βαρέλα τα πάει πολύ καλά και θα βρίσκεται στον αγώνα της Παρασκευής, ενώ ο Μουστιβάρ θα κάνει αγώνα δρόμου. Όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεση του προπονητή με εξαίρεση τον Κίσσα που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση