ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Αύριο ελπίζουμε για παρουσίαση μεταγραφής-έκπληξη» (ηχητικό)

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Ονησίφορο Σταύρου, για όλα τα τελευταία νέα της ομάδας της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις ακαδημίες της ομάδας: «Είναι μια παλιά τακτική, παρακολουθούμε τις ακαδημίες μας και την πρόοοδο των ποδοσφαιριστών. Τους επιβραβεύουμε με επαγγελματικά συμβόλαια. Μακάρι να κάνουν μεγάλη καριέρα. Κάθε χρόνο παίρνουν ευκαιρίες. Έχουμε πει πολλές φορές πως κτίζουμε στους νεαρούς».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Ολοκληρώνουμε την 3η εβδομάδα. Ο προπονητής μας είναι πολύ ευχαριστημένος, έχουν ξεκινήσει διπλές προπονήσεις. Αύριο είναι η τελευταία μας προπόνηση στην Κύπρο, στις 19:30, είναι ανοικτή για τον κόσμο, στο γήπεδο μας και τον καλούμε να έρθει».

Για φιλικό με την Ξάνθη: «Θα πραγματοποιηθούν 4 φιλικά στην Βουλγαρία, θα τα ανακοινώσουμε σύντομα».

Εκκρεμότητες στην άμυνα: «Δεν προβληματιζόμαστε για τον προγραμματισμό, γίνονται αργά, σοβαρά, μεθοδικά βήματα. Προτεραιότητα είναι η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Αύριο ελπίζουμε για παρουσίαση μεταγραφής-έκπληξη, είμαστε αρκετά κοντά, αλλά δεν είναι τίποτα δεδομένο ακόμη».

Για τον Φουστάρ: «Ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, αναμένουμε».

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X