ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας για Μάντζιεκ: «Δυστυχώς δεν θα εκπληρώσει την επιθυμία του»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά: 

Για τις συνεχόμενες ήττες και τον αγώνα με τον Άρη: «Η ομάδα στα τρία παιχνίδια που χάσαμε ήταν πολύ καλή και δικαιούταν τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Απόψε πρέπει να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες και ανυπομονούμε απόψε για το παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός θα είναι ο Τιάγκο λόγω καρτών ενώ έχει και ένα μικροπρόβλημα. Παραμένει εκτός ο Καρλίτος όπως και ο Ντάτκοβιτς».

Για την παρουσία κόσμου: «Αναμένουμε αρκετό κόσμο απόψε. Παίξαμε πολλές φορές καθημερινή φέτος και είχαμε αρκετό κόσμο. Οι φίλαθλοι μας στηρίζουν την ομάδα και παρά τις ήττες μετά από το τέλος κάθε αγώνα χειροκροτεί την προσπάθεια».

Για την απόφαση του 10%: «Υπάρχει αστυνομική σύσκεψη για κάθε αγώνα. Αν είναι υψηλού κινδύνου τότε θα παραχωρείται το 10%. Το παιχνίδι με τον Άρη δεν είναι υψηλού κινδύνου. Έχουμε άριστες σχέσεις με τον Άρη ο οποίος δεν μας ενημέρωσε εάν δεν φέρει περισσότερο κόσμο για αυτό και προχωρήσαμε στο 10%. Στα μέτρα που λάβαμε για τις συμπεριφορές βίας στα γήπεδα αυτές είναι κάτι εναντίον της ομάδας μας οικονομικά γιατί δεν θα έρθει παραπάνω κόσμος από τους φιλοξενούμενους».

Για το πόσο σημαντικό είναι το τρίποντο: «Είναι σημαντικό να παίρνουμε τους βαθμούς για να είμαστε ψηλά και όχι χαμηλά. Αυτός είναι ο στόχος. Εννοείται ότι θα ικανοποιηθούμε αν είμαστε στα ψηλά».

Για τον Μάντζιεκ και αν θα πάει στο Παγκόσμιο κύπελλο: «Ήταν στην προεπιλογή αλλά όχι στην κλήση. Δεν λάβαμε ενημέρωση από την ομοσπονδία του Καμερούν. Δυστυχώς δεν θα εκπληρώσει την επιθυμία του και εμείς δεν θα πάρουμε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Φυσικά είναι εξίσου σημαντικό ότι θα μείνει Κύπρο και θα είναι στην διάθεση του προπονητή μας».

Για τις δηλώσεις του κυρίου Μπεργκ: «Έχουμε αγώνα σήμερα και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Προσηλωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Άρη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση