ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατσικάς: «Εύκολη η απόφαση να έρθω στη Νέα Σαλαμίνα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κατσικάς.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την απόφαση του να έρθει στη Νέα Σαλαμίνα: «Πρώτα εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να έρθω. Υπήρχε ενδιαφέρον και πριν τρία χρόνια όταν ήμουν στην Μπρέστ αλλά δεν έγινε το ντιλ. Είναι λίγο δύσκολη η εποχή του καλοκαιριού αλλά το κλίμα είναι για όλους».

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Είναι γνώριμο πρόσωπο στον κόσμο της Σαλαμίνας. Είναι νέος προπονητής αλλά έχει εμπειρία καθώς ήταν και ποδοσφαιριστής. Είχε κάνει εξαιρετική δουλειά και την πρώτη φορά που ήταν στην ομάδα. Το μέλλον της ομάδας είναι σε καλά χέρια».

Για τους στόχους του: «Πρέπει να συμβαδίζουν οι στόχοι. Πρώτος μου στόχος να έχω την υγεία μου, καθώς ταλαιπωρήθηκα στο παρελθόν, και μετά να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για την ομάδα: «Σίγουρα με ένα συνδυασμό νεαρών και έμπειρων παικτών μια ομάδα είναι πιο συμπαγής. Υπάρχουν τέτοια παιδιά και το κλίμα είναι πολύ καλό. Πιστεύω θα είναι μια καλή χρονιά».

Για το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος: «Δεν είμαι και πολύ καλός γνώστης. Στο παρελθόν αλλά και τώρα παίζουν πολλοί Ελλαδίτες εδώ και είμαι σε επαφή με αυτούς. Έχει ανέβει επίπεδο το κυπριακό πρωτάθλημα. Πιστεύω θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση