ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Δεν έχουμε πρόταση για κανένα ποδοσφαιριστή μας» (ηχητικό)

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονισήφορο Σταύρου μίλησε ο Δημήτρης Λάζος. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχουμε ανακοινώσει κανένα ποδοσφαιριστή. Σε συνδυασμό με το πώς λειτουργεί ο Πουρσαϊτίδης με τον Μάκη Παπαϊωάννου είναι πολύ γρήγορα για να περιμένουμε ανακοίνωση ποδοσφαιριστή. Είναι λογικό να μην έχουμε ακόμη μεταγραφή αφού ο προπονητής μας κάνει πολύ εξονυχιστικό έλεγχο σε κάθε ποδοσφαιριστή για να είναι σίγουρος. Θ α φέρουμε ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν και θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Στόχος είναι να κρατήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας και αν δεν είναι εφικτό να τον κρατήσουμε στην ομάδα τότε θα ψάξουμε το καλύτερο».

«Ο αρχικός σχεδιασμός της ομάδας δεν ήταν να γίνουν περισσότερες μεταγραφές. Πέρσι την τελευταία μέρα των μετάφεραν πήραμε τον Φουστάρ που βοήθησε τα μέγιστα στην ομάδα. Όπως είπαμε έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή και θα κάνουν τα καλύτερα δυνατά».

Για τις φημολογίες που ακούγονται: «Δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση από καμία ομάδα. Εμείς έχουμε εκφράσει στον Μαργκάσα ότι θέλουμε να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα. Αγκαλιάσαμε τον Ρενάτο σε πολύ δύσκολες του στιγμές και σίγουρα τον θέλουμε να είναι μαζί μας. Αν είναι και θέλει κάποιος να φύγει εμείς θα τρέξουμε να τον αναπληρώσουμε. Βολιδοσκοπήσεις έχουν γίνει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά από την στιγμή που δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση δεν χρειάζεται να λέμε περισσότερα».

Για τον Κύπρο Χριστοφόρου: «Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής συζήτηση ακόμη για τον Κύπρο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει. Θέλει και ο ίδιος να μείνει στην ομάδα θέλουμε και εμείς να μείνει στην ομάδα και εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχή και να είναι μαζί μας και του χρόνου. Τελευταίο λόγο το έχει το ΑΠΟΕΛ όμως».

Για τον προϋπολογισμό: «Ουσιαστικά είναι ο ίδιος ο προϋπολογισμός, όμως αυτή η αύξηση είναι από τα μπόνους συμβολαίων των ποδοσφαιριστών. Άρα με λίγα λόγια είναι ο ίδιος».

Για την Γενική Συνέλευση: «Οι Γενικές Συνελεύσεις της Νέας Σαλαμίνας, προσέλκυαν αρκετό κόσμο γενικά. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει κοντά στην ομάδα. Θέλουμε να ακούμε τα λάθη που κάνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι. Δεχόμαστε την κριτική. Καλούμε τα μέλη της Νέα Σαλαμίνας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να συζητήσουμε μαζί τους όλα όσα αφορούν την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X