ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απολογία Φοίβου

Γραπτή δήλωση του γενικού διευθυντή

Πριν από λίγη ώρα ο διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης απέσυρε τις προχθεσινές του τοποθετήσεις περί προκλήσεων δημοσιογράφου προς τους φιλάθλους της Ομόνοιας λόγω παραπληροφόρησης. Όπως σημείωσε το γεγονός πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στοχοποιήθηκε ήταν άδικο ενώ τόνισε ότι δέχεται και απειλές!

Αναλυτικά:

Αναφορικά με προχθεσινές μου δηλώσεις σε σχέση με τα επεισόδια στα δημοσιογραφικά θεωρεία του σταδίου στα τελευταία στάδια του αγώνα Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι λόγω λανθασμένης πληροφόρησης αναφέρθηκα σε πρόκληση από δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα συγκεκριμένος αθλητικός συντάκτης να στοχοποιηθεί αδίκως και να δέχεται απειλές.

Διερευνώντας περαιτέρω το θέμα και μιλώντας προσωπικά με παρόντες φιλάθλους και άλλους παριστάμενους, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε φραστική ή άλλη πρόκληση από τον εν λόγω συντάκτη ή άλλο δημοσιογράφο, γι’ αυτό θεωρώ υποχρέωσή μου προβώ σε αυτή τη δημόσια διευκρίνιση και να εκφράσω τη λύπη μου για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Προς αποφυγή παρόμοιων επεισοδίων θα επανεξετάσουμε, μεταξύ άλλων, σε συνάντηση που θα έχουμε με την ΕΑΚ τις διαδικασίες που διέπουν τη χρήση των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X