ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχαήλ: «Με τέτοιες εμφανίσεις, αισιοδοξία»

Έχει θετικά να κρατήσει

Μπορεί να μην τα κατάφερε η Καρμιώτισσα αυτή τη φορά να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Ομόνοια, όμως ο Χρύσης Μιχαήλ κρατά τη θετική εικόνα που είχε η ομάδα του και τις ευκαιρίες που βρήκε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα θέλω να συγχαρώ την Ομόνοια για την νίκη και για τη μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και τις εύχομαι να καταφέρει να μπει στους ομίλους της Ευρώπης. Γνωρίζοντας ότι αρκετοί παίκτες της Ομόνοιας θα ήταν κουρασμένοι, θέλαμε να τρέξουμε το παιχνίδι κάτι που το κατάφεραν οι παίκτες μου. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ενώ δεχθήκαμε πολύ εύκολα το γκολ. Όμως για ακόμα μια φορά μέσα στο ΓΣΠ δημιουργήσαμε πολλές στιγμές. Και η Ομόνοια είχε τις στιγμές της γιατί το παιχνίδι ήταν ανοικτό. Το ματς ήταν πιο κοντά στο να ισοφαρίσουμε παρά να βάλει δεύτερο γκολ η Ομόνοια. Θέλω να πω μπράβο σε όλα τα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι με αυτές τις εμφανίσεις και βλέποντας στα μάτια τον κάθε αντίπαλο θα μαζέψει αυτό που χρειάζεται για να εκπληρώσει τους στόχους της».

Για το αν περίμενε τέτοιες εμφανίσεις με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια… «Η ομάδα μας είναι από τις πιο μικρές. Ο κορμός είναι από πέρσι μαζί μας ενώ προσθέσαμε κάποιους παίκτες που μας βοηθούν. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ήρθαν το τελευταίο διάστημα και σιγά σιγά θα μπουν στην ομάδα. Τέτοιες εμφανίσεις μας δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία για την συνέχεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X