ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξιαρής: «Ακόμη 2-3 προσθήκες και τέλος»

Οι δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Καρμιώτισσας

Τρέχνουν οι εξελίξεις στον προγραμματισμό της Καρμιώτισσας με την ομάδα να ψάχνει την ποιοτική ενίσχυση. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρόνικος Ξιαρής, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Για το πρωτάθλημα και την κλήρωση: «Ήταν θέμα διαδικαστικού χαρακτήρα η κλήρωση,ευελπιστούμε οι προσδοκίες και τα όνειρα μας να πραγματοποιηθούν. Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι μια αξιόλογη πορεία έτσι ώστε να τερματίσουμε  στη καλύτερη δυνατή θέση». 

Για τη φετινή χρονιά: «Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά στην ομάδα φέτος, έχουμε αλλάξει σελίδα και επίπεδο. Αυτό που βλέπω απο τους ποδοσφαιριστές μας είναι ο ενθουσιασμός τους που αγωνίζονται στη Καρμιώτισσα».

Για τη προετοιμασια: «Η ομάδα βρίσκεται στην Πολωνία ΄όπου υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Η ομάδα θα δώσει τρια φιλικα στην Πολωνία». 

Για τις μεταγραφές : «Έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές και ο προπονητής μας αξιολογεί καθημερινώς το ρόστερ. Θα γίνουν ακόμη 2-3 μεταγραφές καταλόγου α' καθώς το ρόστερ έχει κλείσει σχεδόν». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση