ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
18° Λευκωσία,
29 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μιτσίδης: «Δεν θέλουμε να μείνει κανένα υπονοούμενο πως ο Εθνικός ευνοήθηκε»

«Θεωρούμε ότι και εμείς αδικηθήκαμε σε κάποιες φάσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων στον ΣΠΟΡ FM 95,0, ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Νομίζω βάση της εμφάνισης και των δυο ομάδων, η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ, το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, νομίζω είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες από το ΑΠΟΕΛ, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Δείξαμε όμως ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον κάθε αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντικό το ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες στην έδρα του ΑΠΟΕΛ. Αυτές οι εμφανίσεις όμως είναι σημαντικό να συνοδεύονται με βαθμούς».

Για το ότι ο Εθνικός είναι στην τελευταία θέση: «Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο το ότι βρισκόμαστε στην τελευταία θέση. Μας ανησυχεί το ότι δεν παίρνουμε τους βαθμούς. Η προσπάθεια γίνεται, δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν παίρνουμε τους βαθμούς. Χρειαζόμαστε νομίζω μια νίκη».

Αν είναι θέμα ψυχολογίας: «Νομίζω είδατε και εσείς χθες ότι είχαμε κλασικές ευκαιρίες. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίες. Πέρσι στο δεύτερο γύρο, τέτοιες ευκαιρίες θα γίνονταν γκολ. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μας δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έγινε, θέλουμε τους βαθμούς».

«Έγιναν πέντε αλλαγές στη βασική ενδεκάδα και οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι μπορούν να υπολογίζονται από τον προπονητή μας σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει οι καλές εμφανίσεις να συνοδεύονται με βαθμούς», πρόσθεσε.

Για τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία: «Είναι δικαίωμα της κάθε ομάδας να εκφράζει τα παράπονα της για τη διαιτησία αν κρίνει η ίδια ότι έχει αδικηθεί. Από την πλευρά μας δεν θέλουμε να φανεί ότι ευνοήθηκε η δική μας ομάδα από τη διαιτησία. Υπήρχαν φάσεις όπου και η ομάδα μας θα μπορούσε να έχει παράπονα από τη διαιτησία. Θα μπορούσαν αυτές οι δηλώσεις να μην γίνονταν. Υπήρχαν λάθη αλλά θεωρούμε ότι οι δηλώσεις μπορεί να έγιναν και για τα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει αλλά δεν θέλουμε να μείνει οποιοδήποτε υπονοούμενο ότι η ομάδα του Εθνικού ευνοήθηκε από τη διαιτησία. Θεωρούμε ότι και εμείς αδικηθήκαμε σε κάποιες φάσεις. Από τη στιγμή που είναι εκεί ο ανθρώπινος παράγοντας, λάθη θα γίνονται, φτάνει να μην είναι σκόπιμα. Και ο Εθνικός μπορεί να πει ότι αδικήθηκε σε κάποιες φάσεις. Πιο σημαντική φάση είναι αυτή του πέναλτι».

Αγωνιστικά νέα: «Αγώνας δρόμου όσον αφορά τους τραυματίες, ελπίζω να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, φορμαρισμένη με πάρα πολύ καλούς παίκτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση