ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γ. Ευσταθίου: «Ο Εθνικός είναι ομάδα Α’ κατηγορίας» (ηχητικό)

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Αχνιώτικης ομάδας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τον Ονησίφορο Σταύρου και τον Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο αμυντικός του Εθνικού Άχνας, Γιάννης Χριστοφόρου. Ο 26χρονος αμυντικός μίλησε σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι και την πρώτη νίκη της ομάδας του μετά την επιστροφή στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα από την αρχή όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δείξαμε πως δεν θα τα παρατήσουμε και ευτυχώς κερδίσαμε. Τώρα έχουμε 3 εβδομάδες να διορθώσουμε κάποια λάθη μας. ήταν μια πρεμιέρα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο καιρός αφού ήταν αρκετή ζέστη».

Για τον Εθνικό: «Εκεί στην Άχνα εκτός από τους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος, ο κόσμος είναι ένα. Γίνεται φοβερή δουλειά. Ο Εθνικός είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας. Θα βλέπουμε το κάθε αγώνα σαν τελευταίο, χαμηλά το κεφάλι. Στο γήπεδο δεν παίζουνε τα λεφτά. Όταν μια ομάδα είναι σαν οικογένεια τα χρήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

Για το κλήμα: «Αυτό που βλέπω είναι πως όταν πέρσι που πήγε η ομάδα στην Β΄ κατηγορία ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα. Αυτό που βγαίνει είναι πως ο κόσμος του Εθνικού είναι κοντά του στα δύσκολα».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Έχουμε ένα φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο και ακόμη ένα την ερχόμενη εβδομάδα.

Για το παιχνίδι με την Δόξα: «Τα παιχνίδια απέναντι σε αυτές τις ομάδες είναι παιχνίδια, έξι βαθμών και πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για την προοπτική του Εθνικού: « Ήμαστε 14-15 Κύπριοι και φαίνεται πως πιστεύουν πολύ σε εμάς στον Εθνικό. Όταν ξεκινήσαμε εμείς να παίζουμε δεν υπήρχε από την ΚΟΠ να παίζουν δυο Κύπριοι στην ενδεκάδα. Σίγουρα θα βοηθηθούν»

Για το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα: «Το δουλέψαμε να παίξουμε επιθετικά. Δεν ήμαστε ομάδα που θα καθίσει πίσω και να περιμένει, αυτό κάναμε στην προετοιμασία μας».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X