ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερμής: Έπαιξε με 31 ποδοσφαιριστές!

Από τη φετινή «φουρνιά», έντεκα ήταν Κύπριοι και συγκεκριμένα οι Πουτζουρής, Ηλία, Γεωργίου, Πούννας, Λύτρας, Κατσιατής, Μαύρου, Πηλέας, Δημητρίου, Ψάλτης και Μαντοβάνης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για άλλη μια σεζόν, ο Ερμής Αραδίππου είναι μια ομάδα η οποία επιστρατεύτει σχεδόν τρεις... ενδεκάδες ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μιας και περσι οι «φτεροπόδαροι» είχαν στρατολογήσει 34 διαφορετικές λύσεις, ενώ φέτος τρεις λιγότερους.

Η γνωστή πλέον τακτική του προέδρου του συλλόγου, Λούκα Φανιέρου, να ενεργεί αυθόρμητα και χωρίς δεύτερη σκέψη όσον αφορά το «πήγαινε-έλα» ποδοσφαιριστών, έχει οδηγήσει στο μεγάλο αυτό αριθμό αλλά και την αγωνιστική αστάθεια η οποία συνοδεύτηκε εν τέλει από τον υποβιβασμό.

Από τη φετινή «φουρνιά», έντεκα ήταν Κύπριοι και συγκεκριμένα οι Πουτζουρής, Ηλία, Γεωργίου, Πούννας, Λύτρας, Κατσιατής, Μαύρου, Πηλέας, Δημητρίου, Ψάλτης και Μαντοβάνης.

Για δεύτερη σερί σεζόν με τον «φτεροπόδαρο» στο στήθος, αγωνίστηκαν μόλις πέντε ξένοι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Αραμπατζής, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Αρτάμπε και Μπάουμαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X