ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Προπονητής που θα ξέρει την ομάδα»

Ο Ερμής δέχτηκε βαριά ήττα από την Ανόρθωση, κάτι που μεγάλωσε τον προβληματισμό στην ομάδα. Πλέον, αποτελεί παρελθόν ο Γιώργος Κοσμάς και η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Μιχάλης Αντρέου μίλησε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» και αρχικά τόνισε:

«Είχαμε μία άσχημη εμφάνιση και μία βαριά ήττα. Η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε καλά, καθ’ όλη την
διάρκεια όλου του 90λεπτου. Ένα παιχνίδι που ήταν έξι βαθμών, στο οποίο δεν ανταποκριθήκαμε. Και πλέον, η μάχη της εξάδας έχει περιπλέκει. Και μπορώ να πω ότι εκεί που είμασταν φαβορί, είμαστε πλέον αουτσάιντερ γιατί έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Είμαστε προβληματισμένοι αρκετά. Το παιχνίδι αυτό, ήταν και το τελευταίο για τον κ. Κοσμά στον πάγκο της ομάδας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον Ερμή και πλέον βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέου προπονητή».

Για το νέο προπονητή: «Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και ο προπονητής που θα έρθει, σίγουρα θα πρέπει να γνωρίζει την ομάδα. Συνεπώς, ο πρόεδρος αναμένεται να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Να βρει ένα προπονητή που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα στην ομάδα».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ο τίτλος και ο χαρακτήρας αυτού του παιχνίδι είναι τελικός. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που ο Ερμή δυσκολεύεται να της επιβληθεί. Σίγουρα και η Νέα Σαλαμίνα περιμένει αυτό το παιχνίδι. Θα γίνει μία μάχη και ελπίζω η ομάδα μου να καταφέρει να κερδίσει. Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες, γιατί δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Έχουν κι αυτοί τις ευθύνες τους. Θα μιλήσουμε μαζί τους μέσα στην εβδομάδα για να τους ανεβάσουμε την ψυχολογία. Διότι αν δεν παρουσιαστούν όπως πρέπει και πάρουμε τη νίκη, τότε η εξάδα θα θεωρείται παρελθόν»

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ
X
X