ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φάνος:«Η αλλαγή προπονητή βοήθησε»

Δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ένωσης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Κωνσταντίνος Φάνος μίλησε στον ΣΠΟΡΤFM 95.0, στην εκπομπή «κάνε παιχνίδι», με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονισήφορο Σταύρου.

Αρχικό σχόλιο για την νίκη επί της ΑΕΚ:

« Ήταν κάτι που πιστεύαμε, νιώθουμε την δικαίωση, πολλοί νόμιζαν ότι δεν μπορούσαμε αλλά τα καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Πλέον μιλάμε λίγο πιο άνετα, χωρίς υπεροψία αλλά με αισιοδοξία. Πρέπει να πείσουμε τους παίκτες ότι έχουμε σκληρή δουλειά εν όψει της συνέχειας, για να επιτευχθεί ο στόχος μας».

Για το τι άλλαξε:

« Σίγουρα η αλλαγή προπονητή βοήθησε. Χθες φάνηκε ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα είχε καλή απόδοση. Πρόκειται για ένα προπονητή που σέβονται όλοι στο Παραλίμνι, θέλει να λειτουργεί με απόλυτη οργάνωση, τόσο αγωνιστικά αλλά και στην λειτουργία της ομάδας έξω αγωνιστικά. Πιστεύει τους παίκτες και αυτό φαίνεται».

Για τον Βαρέλα:

« Ο Νίκο Βαρέλα ξεκίνησε άσχημα την σεζόν, χρειάστηκε χρόνο, αποδεικνύει τα τελευταία παιχνίδια ότι ξέρει πολύ μπάλα και κάνει την διαφορά στην ομάδα».

Για τον Αγγελή:

« Είναι με άδεια από την ομάδα, τον σεβόμαστε πλήρως. Του δόθηκε ευκαιρία να ανεβάσει ρυθμό μέσω της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην ομάδα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

<