ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΝΠ: Να κερδίσει τον σεβασμό όλων

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται ενόψει της νέας σεζόν

Χωρίς έντονες τυμπανοκρουσίες και μεγάλες κουβέντες από τους ανθρώπους της ΕΝΠ συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του δύσκολου ανήφορου που καλείται η ομάδα του Παραλιμνιού να ανέβει.

Ο Μαρίνος Σατσιάς και το επιτελείο του γνωρίζουν ότι θα είναι πολύ δύσκολο το έργο τους ενόψει της νέας σεζόν καθώς η ΕΝΠ θα έχει από τα χαμηλότερα μπάτζετ της πρώτης κατηγορίας.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Παραλιμνιού έχει ανακοινώσει εφτά μεταγραφές που όπως διαφαίνεται οι περισσότεροι από αυτούς προορίζονται για βασικά στελέχη της ομάδας. Μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει την τριάδα Σέρβων (Κοστιτς, Γιεμρέμοβιτς, Μιχαήλοβιτς), τον Ισπανό κεντρικό Φέραν Λόπεζ αλλά και τρεις Κύπριους (Ρουσιά, Παναγιώτου, Κωνσταντίνου). Η επιστροφή Ρουσιά, η ανανέωση Λοίζου αλλά και η παραμονή αρκετών Κύπριων ποδοσφαιριστών που την περσινή χρονιά ανέβασαν την ΕΝΠ στην πρώτη κατηγορία δείχνει ότι η ομάδα θα στηριχτεί και φέτος στο κυπριακό στοιχείο που διαθέτει. Επίσης έχει έρθει σε συμφωνία ανανέωσης με τον αρχηγό της ομάδας Λουσέρο αλλά και με τον Λαμί, ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει επιθετικό γρανάζι για τους «βυσσινί».

Η διοίκηση της ΕΝΠ με επικεφαλής τον Κυριάκο Ττίκη θέτουν ως πρώτο στόχο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία κάτι που ασφαλώς μόνο εύκολο δεν φαντάζει αλλά αυτό που θέλουν όλοι στο Παραλίμνι είναι να έχουν μια ομάδα ανταγωνιστική που θα έχει το σεβασμό από κάθε αντίπαλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση