ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΝΠ: Ενημέρωση για την παρουσίαση του ρόστερ

Δείτε φωτογραφίες

Με ανακοίνωσή της, η ΕΝΠ ενημερώνει για την εκδήλωση που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή (5/8) για να παρουσιάσει όλα τα τμήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/8 στο Αθλητικό Κέντρο ΕΝΠ, η παρουσίαση των Ποδοσφαιρικών τμημάτων της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 σε ένα οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα!

Μεγάλη η χαρά όλων των παρευρισκόμενων αφού τέτοιου είδους εκδηλώσεις αποτελούν το προμήνυμα για την στήριξη αυτής της νέας μεγάλης προσπάθειας που θα καταβάλουμε!

Η χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων όπου παρακολούθησαν από κοντά όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής περιόδου!

Αρχή κάναμε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Κυριάκου Τίκκη και του προέδρου του Σωματείου ΕΝΠ κ.Γιώργου Καρά όπου και οι 2 έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας, ενότητας αλλά και νέων στόχων όπου η ομάδα μας βρίσκεται 1ων πυλών για την υλοποίηση τους. Στόχοι οι οποίοι μας κάνουν όλους περήφανους και αισιόδοξους για καλύτερες μέρες!

Ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον Πάτερ Ηράκλη!

Προχωρήσαμε με την παρουσίαση όλων των τμημάτων της ακαδημίας της ομάδας μας. Το πιο ζεστό χειροκρότημα ηχούσε από το πλήθος κόσμου που μαζευτήκαν σε αυτή την μαγική βραδιά!!!

Για τα δικά μας παιδιά, τα βλαστάρια της ΕΝΩΣΙΣ. Το μέλλον της ομάδας μας!!!

Τέλος πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Α ομάδας!! Ήταν η στιγμή ακριβώς που όλοι περιμέναμε!! Η στιγμή όπου οι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας βρίσκονταν ακριβώς μπροστά μας!!

Λίγα λόγια από τον προπονητή της ομάδας μας όπου και αυτός με την σειρά του έδωσε μηνύματα ενότητας και απεύθυνε έκκληση για την στήριξη αυτής της μεγάλης προσπάθειας!!

Η παρουσία των φίλων της ομάδας μας ήταν συγκινητική. Η στήριξη σας αποτελεί το μεγάλο κίνητρο για εμάς να συνεχίσουμε τις μεγάλες προσπάθειες για να φτάσουμε στα επίπεδα που ονειρευόμαστε!

ΑΝΗΚΩ...
ΣΤΗΡΙΖΩ...
ΔΙΕΚΔΙΚΩ!!!
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ε.Ν.Π

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση