ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΝΠ: «Είμαστε και τίμιοι και καθαροί, αλλά αδαείς και ανόητοι δεν είμαστε»

Οι «βυσσινί» παρουσιάζονται ενοχλημένοι από κάποια δημοσιεύματα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Βολές κατά μιας μερίδας αθλητικών συντακτών βάζει η Ένωση, κάνοντας λόγο για μεθοδευμένη και ενορχηστρωμένη προσπάθεια δια μέσου ανυπόγραφων και ανυπόστατων δημοσιευμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας περίεργης περιρρέουσας «ειδησιογραφίας» για τον αυριανό πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας μας με την Αλκή Ορόκλινης.

Παρατηρούμε μια μεθοδευμένη και ενορχηστρωμένη προσπάθεια δια μέσου ανυπόγραφων και ανυπόστατων δημοσιευμάτων, τα οποία ασφαλώς γνωρίζουμε πολύ καλά και από ποιους καθοδηγούνται και από ποιους διαρρέουν.

Η προσπάθεια είναι ξεκάθαρη. Πιστεύουν λοιπόν οι συγκεκριμένοι ότι θα κερδίσουν οποιεσδήποτε εντυπώσεις και θα χαράξουν στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου «την γραμμή τους» και ότι θα τους επιτρέψουμε να αλλοιώσουν τα πραγματικά γεγονότα.

Εμείς κύριοι, έχουμε το δικαίωμα να περηφανευόμαστε πως ως ΕΝΠ είμαστε και τίμιοι και καθαροί, αλλά αδαείς και ανόητοι δεν είμαστε. Εξ’ αρχής δεν θέλαμε να μπούμε σε αυτό το αδιέξοδο παιχνίδι των εντυπώσεων περί ευνοούμενων και αδικημένων ομάδων.
Δυστυχώς όμως είμαστε υποχρεωμένοι, στη βάση της πραγματικότητας και των γεγονότων που ζούμε το τελευταίο διήμερο, να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι σύμφωνα με τους ειδήμονες και αναλυτές σε τηλεόραση και ραδιόφωνα είναι στην Ένωση που δεν σφυρίχτηκαν 13 πέναλτι τα οποία σύμφωνα με τους ίδιους δικαιούμασταν αλλά δεν μας δόθηκαν. Παρόλα αυτά δεν μπήκαμε στην διαδικασία σχολιασμού του ότιδήποτε σεβόμενοι πλήρως την Κυπριακή Διαιτησία. Επομένως, πιστεύουμε ότι όσο άστοχοι κι αν ήμασταν στις εκτελέσεις με άλλον θα πάλευαν αύριο οι αντίπαλοι μας και όχι μαζί μας.

Εξάλλου, ακόμα και η επίσημη στατιστική της ΚΟΠ άλλους είναι που παρουσιάζει ως ευνοημένους και όχι αυτόν που προσπαθεί να παρουσιάσει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Είναι τουλάχιστον περίεργο που κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) αθλητικοί συντάκτες ξεχνούν, βολικά ίσως, το ποιοι έπαιζαν σε συγκεκριμένα ματς με 10 παίκτες (και εναντίον ποιων) και σε ποιους δόθηκαν τα περισσότερα πέναλτι υπέρ, αλλά και το ανάποδο.

Αν υπάρχει μια ομάδα που επιθυμεί αλλά και απαιτεί σωστή εφαρμογή των κανονισμών στο γήπεδο για όλους, αυτή η ομάδα είναι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ε.Ν.Π

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X