ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ελεύθερος εάν και εφόσον…

Αυτό ισχύει στην περίπτωση που η ομάδα τους διαβαθμιστεί

24sports team

info@24sports.com.cy

Μεγάλη συζήτηση υπάρχει για το κεφάλαιο των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που η ομάδα τους θα διαβαθμιστεί. Αφορμή για όλη τη συζήτησης υπήρξαν ονόματα όπως αυτό του Θεοδώρου, του Ηλία και αρκετών ακόμη ποδοσφαιριστών. Το ερώτημα που υπάρχει είναι αν ποδοσφαιριστής που η ομάδα του πέφτει κατηγορία μένει ελεύθερος.

Η απάντηση ήρθε πολλάκις δια του στόματος του εκτελεστικού προέδρου του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη. Η απάντηση λοιπόν είναι απλή εάν ο Θεοδώρου και ο κάθε Θεοδώρου (επαγγελματίας ποδοσφαιριστής), δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο του το περασμένο καλοκαίρι, το έπραξε δηλαδή σε προηγούμενα έτη, τότε σε περίπτωση που η ομάδα του διαβαθμιστεί, τότε θα έχει 15 ημέρες να δηλώσει πως θέλει να μείνει ελεύθερος. Αν το πράξει αυτό, τότε δικαιούται το χαρτί ελευθέρας του.

Αυτό είναι κάτι που ισχύει όχι μόνο για τον Θεοδώρου αλλά για τον κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Όπως δήλωσε εξάλλου ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, σε περίπτωση άρνησης της ομάδας, τότε ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να προσφύγει και θα δικαιωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση