ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Κωνσταντίνου για τον Γκρίνσκι και τις επόμενες κινήσεις της Δόξας (ηχητικό)

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Νίκος Κωνσταντίνου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριστοφόρου, ο Αντιπρόεδρος της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου μίλησε για το νέο απόκτημα με τη μορφή δανεικού, Μάριο Γκρίνσκι αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο της ομάδας της Κατωκοπίας.

Αναλυτικά:

Για την μεταγραφή του Γκρίνσκι: «Ούτε για τον Σαντίκ δεν υπολόγιζε κανείς ότι θα ερχόταν ένας τέτοιος παίκτης στην ομάδα μας, διεθνής με την Εθνική Φιλανδίας και που αγωνίστηκε στη Ρωσία. Καταφέραμε να έχουμε τώρα και τον Γκρίνσκι που αγωνίστηκε στις μικρές Εθνικές Κροατίας σε πιο νεαρή ηλικία και ταυτόχρονα αγωνίστηκε και στις μικρές κατηγορίες της Μπάγερν Μονάχου. Τώρα αποσπάσαμε τη μεταγραφή αυτού του νεαρού ταλαντούχου 20 ετών, Μάριο Γκρίνσκι για ένα χρόνο ως δανεικό στην ομάδα μας».

Για τον παίκτη και τις επόμενες μεταγραφές: «Ο ποδοσφαιριστής είναι ταλαντούχος, πολλά υποσχόμενος νέος και έχει όλα τα φόντα να διακριθεί και να πάρει τα στοιχεία που χρειάζεται για το Κυπριακό Πρωτάθλημα και να δεθεί με το υπόλοιπο σύνολο. Σχεδόν έχει κλείσει ο κύκλος των μεταγραφών. Θα γίνουν άλλες 1-2 μεταγραφές, κυρίως με ξένους παίκτες θα ενισχυθούμε μάλλον και έχουμε στο ρόστερ μας 6 Κύπριους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν βασικοί, έχουμε προσθέσει 3 Κύπριους ήδη απ’ αυτούς που είχαμε, τους Λοϊζου, Ευσταθίου και Χατζηβασίλη».

Για το θέμα με τον Κίκο: «Κινηθήκαμε εναντίον του ποδοσφαιριστή και θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει και αν θα επιστρέψει στην ομάδα μας ή θα πάει στη δεύτερη που έχει συμφωνήσει. Ο κανονισμός της FIFA είναι ξεκάθαρος για τέτοια θέματα και μιλούμε για αποκλεισμό του παίκτη, εάν επιμένει και στα δυο συμβόλαια. Έχουμε προνοήσει ωστόσο για τη θέση. Θα δούμε το θέμα του Θωμά Ιωάννου, αλλά ανήκει στην ΑΕΚ και θα ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αφού δεν μας ανήκει ο παίκτης».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Ψάχνουμε έναν κεντρικό αμυντικό και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στη μεσαία γραμμή τότε πάμε και για δεύτερη μεταγραφή. Για αυτό είπαμε άλλες 1 ή 2 μεταγραφές και τέλος. Ήδη με τον νέο παίκτη έχουμε 9 μεταγραφές και το μέγιστο που θα φτάσουμε θα είναι στους 11. Ο προπονητής μας βλέπει διάφορες περιπτώσεις και ο Κώστας Χριστοδούλου έχει την εμπειρία για να κάνουμε τέτοιες μεταγραφές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Kala kaneis… mastre

Kala kaneis… mastre

O Καραβίδας είναι το πρόσωπο του ποδοσφαίρου μας
Χρήστος Ζαβός
 |  ΔΟΞΑ
X