ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνου: «Περιμένουμε νέα για τον Σαντίκ»

Μίλησε για το προγραμματισμό ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Δόξας

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Δόξας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Νίκος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για την ενίσχυση του κυπριακού στοιχείου στην ομάδα: «Ήταν στόχος από την προηγούμενη χρονιά. Τέθηκε ως προτεραιότητα να έχουμε τόσους Κύπριους παίκτες για να μπορούμε να έχουμε σε κάθε παιχνίδι δυο στην ενδεκάδα».

Για την απόκτηση του Χαραλάμπους: «Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Προέρχεται από τον ΑΠΟΕΛ. Είναι μεσοεπιθετικός και νομίζω ότι θα βοηθήσει».

Για τον Μιντίκκη: «Είναι θέμα του Κωνσταντίνου να αποφασίσει πότε θα έρθει να υπογράψει. Θεωρούμε ότι θα έχει αίσια κατάληξη η όλη υπόθεση».

Για τον Μουκτάρη: «Για μας είναι μια αξιόπιστη λύση ο Στέφανος. Οπότε θα χρειαστεί μόνο να βρούμε τον παρτενέρ του στην άμυνα».

Για τον Σωτηρίου: «Αν δεν θα είναι στις επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια θα ενδιαφερθούμε».

Αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Σαντίκ: «Περιμένουμε τον Σαντίκ. Αν μείνει ελεύθερος από την ομάδα του νομίζω δεν θα κοιτάξει άλλη ομάδα»

Για το γηπεδικό: «Είμαστε πολύ κοντά στο να εγκριθεί το πρώτο ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσουν τα έργα εντός του 2019»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Kala kaneis… mastre

Kala kaneis… mastre

O Καραβίδας είναι το πρόσωπο του ποδοσφαίρου μας
Χρήστος Ζαβός
 |  ΔΟΞΑ
X