ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκη παραμονής

Σ’ ένα τεράστιας σημασίας αγώνα, ο Άρης επικράτησε της Δόξας στο Μακάρειο με 0-1. Ένα παιχνίδι με πάθος, με ένταση και κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης πλέον βρίσκεται στο +6 από τη θέση που οδηγεί στην Β’ κατηγορία, ενώ ο Δόξα θα περιμένει και το αποτέλεσμα της Καρμιώτισσας για να ξέρει αν κυνηγά ομάδα στο +3 ή στο +6.

Α’ ημίχρονο

Πιο δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η Δόξα. Στα πρώτα 5 λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν δυο κόρνερ και μια καλή φάση. Συγκεκριμένα ο Κορομίνας στο 5’ μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε κάπου και πέρασα δίπλα από την εστία του Γιαννακόπουλου. Στο 13’ ήρθε η απάντηση του Άρη. Ο Μάρτινς εκτέλεσε ένα φάουλ με σέντρα, ο Γουέλνα έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Παρά το ξεκίνημα της Δόξας, ο Άρης ισορρόπησε το παιχνίδι και έτσι ο ρυθμός έπεσε με τις δυο ομάδες να βλέπουν αρκετά την άμυνα τους. Στο 20’ καταγράφηκε η επόμενη φάση του αγώνα, όταν ο Μάρτινς από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, με τη μπάλα όμως να φεύγει έξω. Στο 25’ όμως τα δεδομένα άλλαξαν, όταν ο Γκουλόν έκανε το λάθος πατώντας την μπάλα, ο Μάρτινς έκλεψε, έδωσε στον Αντωνίου που ψύχραιμα έγραψε το 0-1. Μετά το τέρμα του Άρη, η Δόξα ήταν αναγκασμένη να βγει μπροστά, όμως οι ποδοσφαιριστές της δεν είχαν το καθαρό μυαλό. Στο 36΄η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Φοφανά έκανε τη συρτή μπαλιά, όμως η προβολή του Μπραούλιο δεν ήταν η ιδανική και η μπάλα πέρασε έξω. Τρία λεπτά αργότερα πάντως ο Άρης έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο Αντωνίου έφυγε μόνος, έκανε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Νέγκρι. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Όπως ήταν αναμενόμενο η Δόξα βγήκε μπροστά καθώς έψαχνε το τέρμα. Στο 49’ ο Ρεδόνδο βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γιαννακόπουλου. Στο 53’ ο Μπραούλιο δοκίμασε το πόδι του από μακριά, με την μπάλα να φεύγει έξω. Στο 63΄ο Άρης έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Ο Μάρτινς κέρδισε το πέναλτι από τον Φοφανά. Ο ίδιος πήρε πάνω του την εκτέλεση, με τον Νέγκρι όμως να βγαίνει νικητής. Πέντε λεπτά αργότερα ένα σουτ του Αουρέλιο πέρασε αρκετά έξω. Στο 72’ η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ρεδόνδο έκανε την μπαλιά, ο Παουλίνιο έπιασε τη κεφαλιά από πολύ κοντά όμως η μπάλα έφυγε έξω. Ένα λεπτό αργότερα η Δόξα έχασε νέα απίστευτη ευκαιρία. Ο Κορομίνας έφυγε τετ α τετ, ο Γιαννακόπουλος έσωσε και στη συνέχεια το σουτ του Γκόμες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 83’ ο Παουλίνιο έφυγε από δεξιά, έκανε τη μπαλιά, η κεφαλιά όμως του Γκουλόν ήταν πολύ κακή. Η τελευταία φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 95' όταν ο Κάστρο έκανε το σουτ από καλή θέση και η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από την εστία του Άρη.

Ενδεκάδες:

Δόξα: Νέγκρι, Πόλο, Παουλίνιο, Γκουλόν, Γουίλσον, Ρεδόνδο, Γκόμπερ, Μπραούλιο, Κορομίνας, Φοφανά, Ενιφούλ

Άρης: Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Μενέντεζ, Γιούσεφ, Μάρτινς, Αουρέλιο, Αντωνίου, Μαραγκουδάκης, Γουέλνα, Ράντου, Ράσμους

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X