ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνου: «Πιστεύουμε ο ΚΟΑ να μη μας αφήσει εκτεθειμένους για το Μακάρειο» (ηχητικό)

Οι δηλώσεις του προέδρου της Δόξας σχετικά με την αδειοδότηση του σταδίου και τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην εκπομπή Κάνε παιχνίδι με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου. Ο Κωνστανίου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Κατωκοπιάς, μεταξύ άλλων στην αδειοδότηση του Μακαρείου σταδίου και την προσθήκη του Καρλάο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αδειοδότηση του Μακαρείου: «Γίνονται προσπάθειες για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το γήπεδο ώστε να πάρει την άδεια για διεξαγωγή αγώνων Α΄ κατηγορίας. Όμως δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα, καθώς υπάρχουν και ομάδες Β΄ κατηγορίας που αγωνίζονται εκεί. Είναι θέμα της πολιτείας και ευελπιστούμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις. Θα είναι μεγάλο πλήγμα για όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο ΚΟΑ δεν θα μας αφήσει εκτεθειμένους».

Για την έγκριση του συμπληρωματικού προϋπολογισμού από τον ΚΟΑ: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Ο ΚΟΑ μελέτησε τα έγραφα που στείλαμε και μας ενημέρωσε ότι πρέπει να κάνουνε κάποιες αλλαγές τις οποίες κάναμε στη συνέχεια. Τα νέα είναι ότι το έργο θα ξεκινήσει κοντά στον Οκτώμβρη του 2019 με ένα κονδύλι κοντά στο μισό εκατομμύριο και θα έρθει ο προϋπολογισμός του 2020 για να ολοκληρωθεί το έργο. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για ένα έργο των 2 εκατομμυρίων».

Για την απόκτηση του Καρλάο: «Αλίμονο αν δεν είναι καλή κίνηση. Προτιμήθηκε έναντι άλλων επιλογών, με βάση το εξάμηνο που είχε στη Νέα Σαλαμίνα. Είναι θέμα πλέον φυσικής κατάστασης. Θεωρούμε ότι είναι στοχευμένη κίνηση. Έχει περίπου το στυλ του Σαντίκ. Ευελπιστούμε να μας βοηθήσει».

Για πιθανή κίνηση απόκτησης του Σαντίκ: «Ποτέ μη λες ποτέ. Όποτε το επιθυμήσει μπορεί να επιστρέψει».

Για τις επόμενες κινήσεις του προγραμματισμού: «Έχει απομείνει η απόκτηση ενός παίχτη για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Σύντομα θα έχουμε τις απαντήσεις από τους στόχους που θέσαμε. Μέχρι την έναρξη της συμφωνίας θα έχουμε τελειώσει».

Για την προετοιμασία: «Μόνο το φιλικό με την Ομόνοια είναι οριστικό. Θα πάμε στη Κυπερούντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Kala kaneis… mastre

Kala kaneis… mastre

O Καραβίδας είναι το πρόσωπο του ποδοσφαίρου μας
Χρήστος Ζαβός
 |  ΔΟΞΑ
X