ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
25° Λευκωσία,
24 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μιχαηλούδης: «Μας δικαιώνει από νωρίς ο Καζού - Σύντομα οι αποφάσεις για μεταγραφές»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του Άρη

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Άρης που κέρδισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη χθεσινή νίκη: «Από ψυχολογική πλευράς είναι πολύ σημαντική η χθεσινή νίκη. Ακολουθεί και η διακοπή τώρα και μπορούμε να δουλέψουμε περισσότερο».

Για το γεγονός πως ο Άρης είναι μια εντελώς νέα ομάδα: «Χτίζεται ένας νέος Άρης με τις πολλές προσθήκες αλλά και τους περσινούς ποδοσφαιριστές. Οι δυο σκόρερ ήταν από πέρσι στην ομάδα. Ναι ξεκινήσαμε απ’ το μηδέν αλλά προσπαθήσαμε να παντρέψουμε τους παίκτες με κάποιους από πέρσι. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης όμως χθες η ομάδα παρουσιάστηκε όπως ήθελε ο προπονητής».

Για την παρουσία του Καζού, τις δυο ασσίστ και την αναγκαστική του αλλαγή: «Μας δικαιώνει με την επιλογή από πολύ νωρίς. Είχε δυο ασσίστ και ήταν στους διακριθέντες. Βγήκε εκτός γιατί είχε ένα σφίξιμο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Πέρασε εκτός κυρίως προληπτικά».

Για το μέλλον: «Υπήρχαν παίκτες που δεν ήταν στην αποστολή και θέλουν χρόνο και είναι γι’ αυτό που οι τρεις εβδομάδες είναι σημαντικές. Θα δούμε επίσης και τι θα συμβεί με κάποιες μεταγραφές με το τιμ να αποφασίζει σύντομα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση