ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σωφρόνης: «Δεν θα παραδοθούμε..»

Η εκτίμηση του Κύπριου τεχνικού για το σημερινό παιχνίδι

Την δική του εκτίμηση για το παιχνίδι με την Λεχ Πόζναν έκανε ο Σωφρόνης Αυγουστή στο πρόγραμμα του αγώνα που εκδίδει σε κάθε Ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Απόλλωνας

Η τοποθέτηση του Κύπριου τεχνικού:

Μια ακόμη δύσκολη και απαιτητική αναμέτρηση έρχεται για την ομάδα μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ιστορικό σύλλογο από ένα προηγμένο πρωτάθλημα και με σαφέστατα μεγαλύτερο προϋπολογισμό.

Παρακολουθήσαμε τον αντίπαλο σε αρκετά παιχνίδια, τον γνωρίσαμε και εντοπίσαμε τις αδυναμίες του. Πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα, που για να την κερδίσουμε θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε το κάθε λάθος του.

Δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο νιώθουμε πανέτοιμοι για να ριχτούμε στη μάχη. Παρά το μέγεθος του αντιπάλου και την εμπειρία του στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φέρουμε την πρόκριση στη Λεμεσό.

Ξεκάθαρα η Λεχ Πόζναν είναι το φαβορί αλλά δεν θα παραδοθούμε. Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν τις ευρωπαϊκές παραστάσεις για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Είναι πολύ σημαντική η απουσία του κόσμου λόγω της κατάστασης, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι θα είστε νοερά κοντά μας και με τη θετική σας ενέργεια θα μας βοηθήσετε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Παλιοί και νέοι άρχισαν να το βρίσκουν

Οι καιροί ου μενετοί

Σε ελεύθερη μετάφραση: Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν. Φέτος είναι τέτοια για τον Απόλλωνα
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X