ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παν. Συ.Φι Απόλλων: «Σταματήστε την ισοπεδωτική κριτική»

Συνεχίζουν τον αγώνα ενάντια στην κάρτα φιλάθλου

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, μέσω της οποίας καλούν τους φίλους της ομάδας να σταματήσουν την κριτική, «στα όρια του αντι-Απολλωνισμού» όπως την χαρακτηρίζουν, και να στηρίξουν την ομάδα.

Στέλνουν δε και το μήνυμα πως ο αγώνας για να πέσει η κάρτα θα συνεχιστεί.

Αναλυτικά (κάποιες αναφορές αφαιρέθηκαν για ευνόητους λόγους):

«Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, μάγκες και περήφανα αλάνια του Λιμανιού!

Καθώς ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ βρίσκεται σε εγρήγορση με τις προετοιμασίες και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου έτσι κι εμείς με την σειρά μας οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε παράλληλα.

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην καταστροφική για τα αθλήματα Κάρτα Φιλάθλου και να πιέσουμε με κάθε τρόπο ούτως ώστε το μέτρο αυτό αποσυρθεί άμεσα!

Νιώθουμε για ακόμη μια φορά περήφανοι που σαν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν κρυβόμαστε και δεν μασάμε τα λόγια μας. Δεν συμβιβαζόμαστε με τροποποιήσεις και εναλλακτικά ημίμετρα αλλά είμαστε ξεκάθαροι και κάθετοι πως η μόνη λύση είναι η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του μέτρου αυτού το οποίο κρίθηκε ως πλήρως αποτυχημένο. Παρακολουθούμε τα πολιτικά και επικοινωνιακά παιχνίδια του κύριου Μιχαηλίδη εις βάρος του Σωματείου μας και να είναι σίγουρος πως δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η παραπληροφόρηση εκ μέρους του..

Όσο για σένα κύριε Κ. Γεωργιάδη, το ότι ζεις σε ουτοπία μας το είχες ξεκαθαρίσει από την αρχή. Ότι εσύ κατέστρεψες, εμείς οι φίλαθλοι θα τα ξανά φτιάξουμε. Υποχρέωση μας να πολεμήσουμε και να ξανά ανοίξουμε τις πύλες των γηπέδων στον κόσμο, δίνοντας και πάλι ζωή, παλμό και την ανάλογη ατμόσφαιρα!

Υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΘΥΡΑ ΕΝΑ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως δώσει δυναμικό παρών, στέλνοντας το μήνυμα πως δεν ξενερώσαμε ποτέ. Αυτή η αγάπη για τον ΘΡΥΛΟ κρατάει χρόνια και θα συνεχίσει να υπάρχει για πάντα! Σε λύπες και χαρές η φλόγα αυτή δεν σβήνει. Καμία απογοήτευση δεν είναι ικανή να βάλει φρένο στα όνειρα μας..

Κάνουμε έκκληση προς τον τεράστιο κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ και στις χιλιάδες πιστούς οπαδούς του όπως σταματήσουν άμεσα την ισοπεδωτική κριτική και τους αναθεματισμούς που κάποιες φορές φτάνουν στα όρια του αντί-ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΜΟΥ! Δεν μας ταιριάζει η μιζέρια μάγκες. Πάει, τελείωσε, κοιτάμε πάντα και μόνο μπροστά. ΑΠΟΛΛΩΝ είσαι εσύ κι εγώ. Εμείς ορίζουμε τους προϋπολογισμούς, εμείς θέτουμε τους στόχους, όλοι εμείς μαζί ανεβάζουμε και κατεβάζουμε τον πήχη!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!

Ενώστε τις φωνές σας με τις δικές μας. Σταθείτε δίπλα στους Συνδέσμους και ασπίδα στο ιστορικό μας Σωματείο. Δώστε μας την ώθηση και την στήριξη για να οδηγήσουμε τον ΘΡΥΛΟ μας εκεί που όλοι μας τον ονειρευόμαστε!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ.. ΤΑ ΛΕΜΕ!».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X