ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Ίντζια: «Αυτά με κάνουν να ξεχωρίζω...»

Οι πρώτες δηλώσεις του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοίνωσε την οριστικοποίηση της συμφωνίας της με τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή Ρεβάζ Ιντζία, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Για τη μεταγραφή του στην ομάδα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο ποδοσφαιριστής δηλώνοντας χαρούμενος που του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια τόσο οργανωμένη ομάδα. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την Γεωργία κι αυτό το γεγονός αποτελεί πρόκληση για μένα. Θα δώσω τα πάντα για τον Απόλλωνα για να πετύχω τους στόχους μου», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Λεμεσό και το προπονητικό κέντρο. «Δεν βρίσκομαι πολύ καιρό εδώ αλλά η Λεμεσός είναι πανέμορφη πόλη με ωραίο καιρό και ήρεμη ζωή. Οι εγκαταστάσεις στο Κολόσσι είναι εντυπωσιακές. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μου φέρθηκε πολύ καλά από την πρώτη μέρα ενώ η υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι συμπαίκτες μου ήταν εξαιρετική», συμπλήρωσε.

Τέλος, συστήθηκε λίγο καλύτερα σε ό,τι αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά. «Μπορώ να αγωνιστώ στο δεξί άκρο της επίθεσης, πίσω από τον επιθετικό αλλά και ως επιθετικός. Ξεχωρίζω για την ταχύτητά μου και για τη κίνηση στον κενό χώρο. Στόχος μου είναι να εξελιχθώ στον Απόλλωνα και να τον βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους του», κατέληξε.

Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 13.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση