ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φανούριος για Ρομπέρζ: «Υπάρχουν γραπτά μηνύματα για τις παρεμβάσεις που έκανε»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Την αντίδραση του Φανούριου Κωνσταντίνου έφερε η ανάρτηση που έκανε νωρίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος άφησε αιχμές για τη στάση των ανθρώπων του Απόλλωνα κάνοντας λόγο για «ψεύτες».

Ο εκπρόσωπος Τύπου των «κυανόλευκων» της Λεμεσού έκανε δήλωση στην ιστοσελίδα μας αναφορικά με τις υπόνοιες που άφησε ο Γάλλος αμυντικός και πέρασε στην αντεπίθεση. Σημείωσε ότι υπάρχουν μηνύματα που αποδεικνύουν ότι ο Ρομπέρζ προσπάθησε να κάνει παρέμβαση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Η δήλωση του Φανούριου Κωνσταντίνου:

«Είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μας αποκάλεσε και ψεύτες και αμφισβητεί την ομάδα. Δεν έχει να κάνει το θέμα με την άδεια για την εγκυμονούσα σύζυγο του την οποία του παραχωρήσαμε. Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι ούτε ίδιος αλλά και κανείς άλλος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να καθορίζει το ποιο θα είναι το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα. Κανείς δεν δικαιούται να παρεμβαίνει και να λέει ποιος πρέπει να μείνει και ποιος πρέπει να φύγει από το προπονητικό επιτελείο, κάτι που προσπάθησε να κάνει ο ίδιος με παρέμβαση του.

Αυτά τα έχουμε σε γραπτά μηνύματα σε κινητό τηλέφωνο υψηλόβαθμου στελέχους της διοίκησης. Δεν θέλαμε να το χοντρύνουμε σεβόμενοι την προσφορά του αλλά επειδή ο ίδιος μας αποκαλεί ψεύτες δεν θα μείνουμε έτσι. Δεν πρόκειται ο Απόλλωνας να δεχθεί αυτό τον εκβιασμό».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X