ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φαν Μπόμελ: «Δεν τελείωσε η πρόκριση»(vid)

Στάθηκε στο ξέσπασμα της PSV που έκρινε τα πάντα

Παραδέχθηκε την εικόνα που είχε το παιχνίδι ο Μαρκ Φαν Μπόμελ, τονίζοντας πως το θετικό για την PSV ήταν πως κατάφερε να γυρίσει την εικόνα και να βρει τα γκολ που ήθελε. Πρόσθεσε δε πως δεν έχει κριθεί η πρόκριση ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα των δυο ημιχρόνων: «Στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε κατοχή, δεν πιέσαμε. Έκανε καλές αποκρούσεις ο τερματοφύλακάς μας. Στο δεύτερο γύρισε αυτό, παίξαμε καλά και μετά το ένα γκολ ήρθε και άλλο. Είχαμε πολύ καλά τελειώματα στο παιχνίδι».

Αν τελείωσε η πρόκριση: «Εννοείται πως είναι καλό σκορ αλλά δεν το πιστεύουμε όχι. Δεν τελείωσε».

Για την αλλαγή της ροής του αγώνα: «Δεν ξαφνιάστηκα από αυτό. Απλά συνέχισα τη δουλειά μου. Όταν βρούμε τα πατήματά μας, μετά η ομάδα προχωρά και έρχονται τα γκολ».

Για τα μαζεμένα γκολ: «Εμείς θέλουμε πάντα να παίζουμε επιθετικά για να πιέζουμε. Έχουμε την ποιότητα για να το κάνουμε και έτσι μας βγήκε στο δεύτερο μέρος».

Για το Ροζάριο και το Μήτρογλου: «Πρέπει να δούμε όλο τον αγώνα. Είχαμε κάποια κενά στην αρχή και στο δεύτερο άλλαξε. Ο Μήτρογλου είναι παίκτης με ποιότητα που δεν είχαμε. Με καλές μπαλιές, φυσική κατάσταση και σουτ».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X