ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επικοινωνία Πάπουτσου-Κίρζη

Έδωσε εξηγήσεις στον πρόεδρο του Απόλλωνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ των Συνδέσμου διαιτητών και του Απόλλωνα καθ’ ότι οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Πάπουτσος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Νίκο Κίρζη, δίνοντας τους εξηγήσεις σχετικά με το γεγονός ότι οι Λεμεσιανοί δεν προσκλήθηκαν για την αυριανή συνάντηση που θα γίνει στο οίκημα των διαιτητών και στην οποία προσκλήθηκαν οι πρόεδροι και των 14 ομάδων Α’ κατηγορίας.

Εξ’ όσων φαίνεται η παρεξήγηση είχε να κάνει με ένα λάθος εκ μέρους της γραμματείας των διαιτητών που παρέλειψαν να συμπεριλάβουν τον Απόλλωνα με αποτέλεσμα η διοίκηση να μην λάβει ποτέ το κάλεσμα για την αυριανή συνάντηση.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ισχυρό άνδρα των Λεμεσιανών και αφού απολογήθηκε εξήγησε ότι πρόκειται περί λάθους και σε καμία περίπτωση δεν εννοούν τη μη παρουσία του Απόλλωνα στην συνάντηση, κάτι που φυσικά έκανε αποδεχτό ο κύριος Κίρζης.

Με βάση και την πιο πάνω εξέλιξη θεωρείται δεδομένο ότι και ο Απόλλωνας θα παρευρεθεί κανονικά στη συνάντηση είτε δια του ίδιου του προέδρου του, είτε με κάποιον από τους εκπροσώπους της ομάδας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση