ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ζόρια και προσευχές

Η αναβολή του έκανε καλό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Είναι αλήθεια ότι η βαριά ήττα από την Λεχ Πόζναν έχει φέρει προβληματισμό στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα και όχι μόνο. Αυτό είναι λογικό θα λέγαμε, καθώς ο Απόλλωνας δεν δέχτηκε πέντε γκολ από μεγαθήρια της Ευρώπης στο πρόσφατο παρελθόν.

Από εκείνο το βράδυ της Τετάρτης έχουν περάσει αρκετές μέρες και οι «κυανόλευκοι» πήραν τον χρόνο τους, ηρέμησαν και είδαν την κατάσταση με ψυχραιμία.

Η αναβολή του ντέρμπι με την Ομόνοια τους έκανε καλό, διότι πέραν από την κακή ψυχολογία που ενδεχομένως να ήταν η ομάδα, υπάρχουν και κάποιοι τραυματισμοί.

Συνεπώς, τους βοήθησε αρκετά και στα δύο κομμάτια, ωστόσο περιμένουν τώρα να μάθουν εάν θα παίξουν ή όχι με τον Εθνικό. Η λογική λέει ότι θα αναβληθεί ο αγώνας, με τα νέα κρούσματα που βρέθηκαν στην ομάδα της Άχνας, αλλά καλύτερα ας περιμένουμε. 

Όπως και να ‘χει, από την μία είναι καλό διότι θα πάρουν τον χρόνο τους όλοι οι τραυματίες και θα ξεκουραστεί η ομάδα και από την άλλη θα είναι μεγάλο το διάστημα της απραξίας, καθώς θα υπάρξουν οι αγώνες της Εθνικής.

Έτσι, θα καταλήξει στην επιλογή των φιλικών για να διατηρήσει την ομάδα σε ετοιμότητα, καθώς εάν δεν παίξει με τον Εθνικό η επόμενη υποχρέωση θα είναι στις 17 Οκτωβρίου.

Αυτό είναι καλό και κακό, όπως εξηγήσαμε πιο πάνω, ωστόσο το διάστημα που μεσολαβεί ο Σωφρόνης και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να βάλουν την ομάδα σε πορεία επιτυχίας.

Και όπως είπαμε, ο προβληματισμός έχει να κάνει με την άμυνα και ο τρόπος που λειτούργησε η ομάδα συλλογικά, όχι ατομικά. Θα πρέπει να βρεθεί η λύση για τα αμυντικά κενά, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, διότι επιθετικά θα βρεθούν οι τρόποι. 

Για την άμυνα θα υπάρξουν ζόρια και προσευχές για να μην υπάρχουν απώλειες, διότι οι δεύτερες επιλογές, έχουν απόσταση από τους βασικούς, όσον αφορά την ποιότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X