ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Το πάθημα, έγινε μάθημα!

Οι «κυανόλευκοι» έχουν θωρακίσει την αριστερή πλευρά, ενώ με το ίδιο σκεπτικό θα προγραμματίζονται για τις υπόλοιπες θέσεις

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Δύο μεταγραφές που ήταν γνωστές ανακοίνωσε χθες ο Απόλλωνας, καθώς οι «κυανόλευκοι» επισημοποίησαν την απόκτηση του Ζοέλ Μολ και τον Βινσέντ Μπεσάτ. Ο Ελβετός έρχεται για να καλύψει μία θέση κάτω από τα δοκάρια και ο Γάλλος για το αριστερό άκρο.

Δύο σημαντικές θέσεις, καθώς ο μεν Μολ έρχεται για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Βάλε και ο Γάλλος σε θέση που ο Απόλλωνας «πονούσε» τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, ο Μπεσάτ ο μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία, τόσο ως μπακ, όσο και ως χαφ αριστερός.

Είναι παίκτης που έχει καλή τεχνική κατάρτιση και πολύ καλή σέντρα, κάτι που θέλει ο Σωφρόνης Αυγουστή και η κάθε ομάδα. Σίγουρα, η ηλικία του είναι κάτι που έφερε μουρμούρα, αλλά όπως σε κάθε μεταγραφή, έτσι και ο Μπεσάτ θα κριθεί στο γήπεδο.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι και ο Ντιέγκο Αγκίρε, που ανακοινώθηκε την Δευτέρα μπορεί να παίξει κι αυτός τόσο αριστερό μπακ, όσο και εξτρέμ. Αυτό δείχνει ότι στον Απόλλωνα θέλουν να θωρακίσουν την αριστερή πλευρά, έτσι ώστε να μην παρουσιαστούν τα περσινά προβλήματα.

Διότι, πέραν από αυτές τις δύο προσθήκες, θα γίνει προσπάθεια για να έρθει και ακόμη ένας νεαρός παίκτης, β’ καταλόγου, ο οποίος να μπορεί να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και πιο μπροστά. Όπως δηλαδή ο Μπεσάτ και ο Αγκίρε. Ενώ στην ομάδα παραμένει και ο Βασιλείου.

Συνεπώς, το περσινό πάθημα έγινε μάθημα και με αυτό το σκεπτικό κινείται ο προγραμματισμός. Να υπάρχουν αρκετές επιλογές σε όλες τις γραμμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X