ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ρομπέρζ ή Σάλαϊ;

Ένα ερώτημα που θα απαντηθεί την Κυριακή

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μέχρι το ντέρμπι με την ΑΕΛ έχουμε ακόμα μέρες, ωστόσο το ευχάριστο είναι ότι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ έχει μπει από χθες στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ως εκ τούτου θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Το ερώτημα βέβαια είναι εάν θα τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα ο Γιάννης Πετράκης, μετά και την εμφάνιση του Αττίλα Σάλαϊ στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Αρένα.

Ο Ούγγρος μάλιστα ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα από τον κόσμο της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετά καλός. Μάλιστα, πήρε τα εύσημα από τον Γιάννη Πετράκη, σε κάποιες θετικές ενέργειες που είχε στο παιχνίδι, γεγονός που δείχνει ότι του άρεσε ο Σάλαϊ.

Ωστόσο, ο Ρομπέρζ είναι άλλη κλάση. Όταν είναι καλά, η συζήτηση σταματά μέχρι εδώ, διότι η ποιότητα του είναι ξεχωριστή και προσφέρει ασφάλεια στην άμυνα του Απόλλωνα. 

Όμως, έχουμε να κάνουμε με ένα νέο προπονητή και δεν ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ενώ, είναι από τους προπονητές που δεν ρισκάρουν καθόλου την συμμετοχή κάποιου ποδοσφαιριστή, όταν προέρχεται από τραυματισμό. Θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για τον βάλει να παίξει.

Οπόταν, το σημαντικό είναι ότι ο Ρομπέρζ μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης από χθες, αλλά θα τις επόμενες μέρες θα διαφανεί εάν θα πάρει και θέση στην ενδεκάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση