ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Οι τρεις σημαντικές κινήσεις

Οι τελευταίες προσθήκες του α’ καταλόγου είναι κλειδιά για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να κάνουν την διαφορά

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μετά τις τρεις ανακοινώσεις αρχές της εβδομάδας, περιμένουν όλοι την συνέχεια για τον Απόλλωνα, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Ο στόχος είπαμε είναι να συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ, όταν οι «κυανόλευκοι» μπουν στο αεροπλάνο για την Αυστρία.

Με την απόκτηση των Μολ, Μπεσάτ και Αγκίρε, έχουν μείνει τρεις μόνο θέσεις για τον α’ κατάλογο, ανεξάρτητα από την υπόθεση Ρομπέρζ, διότι εάν φύγει ο Γάλλος, τότε θα πρέπει να έρθει άλλος κεντρικός αμυντικός.

Συνεπώς, ο Πέτρος Κονναφής και ο Σωφρόνης Αυγουστή μετρούν τα δεδομένα τους και προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο. Τις τρεις θέσεις θέλουν να τις συμπληρώσουν με παίκτες που θα έρθουν για να πάρουν φανέλα βασικού και να κάνουν την διαφορά.

Ένα μέσο του άξονα (box to box) και πρώτη επιλογή είναι ο Τζουμ, ένα εξτρέμ και ένα επιθετικό κορυφής που θα έχει το γκολ. Με απλά λόγια, εάν έρθουν τέτοιοι παίκτες στον Απόλλωνα, τότε μπορεί να αλλάξει αυτόματα η ομάδα, διότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στο μέσο-επιθετικό κομμάτι.

Συνεπώς, αντιλαμβάνεστε ότι αυτές οι προσθήκες είναι κλειδιά για τη νέα περίοδο. Διότι, κακά τα ψέματα στις συγκεκριμένες θέσεις ο Απόλλωνας έχει μεγάλη ανάγκη να φέρει καλούς παίκτες. Οι υπόλοιπες προσθήκες που θα γίνουν για τον β’ κατάλογο (δύο μπακ, ένας τερματοφύλακας, ένας ακόμα εξτρέμ και ένας επιθετικός) είναι για συμπλήρωμα και βάθος στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X