ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ο Σωφρόνης έμαθε πρώτος τον Κονέ

Οι «κυανόλευκοι» δεινοπάθησαν από τον Αφρικανό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στο παιχνίδι της Τετάρτης έχει επικεντρωθεί ο Απόλλωνας, όπου μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα θα ταξιδεύσει στο Δασάκι για να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, αρκετός κόσμος θεωρεί ότι η πρόκριση τελείωσε, με αυτά που είδαμε κατά καιρούς στην Κύπρο και όχι μόνο.

Η αλήθεια είναι ότι το 2-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για πρώτο παιχνίδι, σε διπλούς αγώνες νοκ άουτ, ωστόσο είδαμε κατά καιρούς ανατροπές. Βέβαια, είδαμε ανατροπές, με ακόμα μεγαλύτερα σκορ στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν τις βλέπεις συχνά.

Όμως, μετά το χθεσινό 5-0 του Εθνικού επί της Ανόρθωσης, οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού κατάλαβαν καλά ότι για να περάσουν στα ημιτελικά θα πρέπει να μοχθήσουν μέσα στο γήπεδο.

Χαρακτηριστική η τοποθέτηση του Φανούριου Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 95:

«Για να κερδίζει μια ομάδα 5-0 την πρωτοπόρο σημαίνει πως έχει αρκετές αρετές και ποιότητα. Και στα μεταξύ μας παιχνίδια μας κέρδισε στην έδρα της και την κερδίσαμε δυο φορές στη Λεμεσό δύσκολα», είπε.

Πάντως, εδώ που τα λέμε, το πρώτο «θύμα» του Εθνικό ήταν ο Απόλλωνας την φετινή περίοδο, σε εκείνο το 1-0 στο Δάσακι. Και ο Σωφρόνης ήταν ο πρώτος που έμαθε καλά τι εστί Κονέ.

Στο παιχνίδι που έγινε πριν μερικές μέρες στο Τσίρειο, ο Απόλλωνας δεινοπάθησε μέχρι να κερδίσει με 3-2. Άρα, το παιχνίδι της Τετάρτης θέλει προσοχή και σοβαρότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X