ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Με ειδικό νάρθηκα ο Παπουλής

Πέραν από τραυματισμό του Χάμπου, το ντέρμπι άφησε και πρόβλημα στον έμπειρο μεσοεπιθετικό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ανασύνταξη θα επιχειρήσουν να κάνουν στον Απόλλωνα τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε η ομάδα να δείξει αντίδραση και να κυνηγήσει μέχρι το τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση μετά τη νέα ήττα από το ΑΠΟΕΛ κι αυτό είναι αναμενόμενο.

Όμως, οι μεγάλες ομάδες κρίνονται και από την αντίδραση τους. Και ο Απόλλωνας αυτό καλείται να δείξει το επόμενο διάστημα και έχει κάποιες μέρες μπροστά του για να προετοιμαστεί ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο Αρένα.

Το παιχνίδι της Κυριακής έχει φέρει και δύο νέα προβλήματα. Ο Χάμπος Κυριάκου έχει αποκομίσει ένα πρόβλημα στο πέλμα του ποδιού του. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά θέλει τις μέρες του για να το ξεπεράσει. Άρα, είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Παπουλής τραυματίστηκε στα αρχικά στάδια του ντέρμπι από πτώση που είχε στο έδαφος και από το 20ο περίπου λεπτό έπαιζε με σπασμένο μετακάρπιο. Μάλιστα, στο ημίχρονο είχε φριχτούς πόνους στο χέρι, όμως δεν ήθελε να αντικατασταθεί και του έγινε αναισθητική ένεση για να μπορεί συνεχίσει το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι θα είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό το πράγμα με τον Παπουλή, ο οποίος μετά το παιχνίδι στην Φρανκφούρτη είχε σπάσει το δάκτυλο του ποδιού του και έπαιζε για περίπου ένα μήνα παιχνίδια με ένεση. Τώρα, για τον επόμενο μήνα ο Ελλαδίτης θα αγωνίζεται με ειδικό νάρθηκα στο χέρι, για να μην αντιμετωπίσει κάποιο πιο σοβαρό πρόβλημα.

Πάντως, λόγω της επιθυμίας του να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα, έχει ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παίρνοντας σχετική άδεια από τον Απόλλωνα, αλλά δεδομένο εάν θα αγωνιστεί. Είναι θέμα του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής εάν θα δώσει την συγκατάθεση για να παίξει.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X