ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Και η ΑΕΚ στο κόλπο για Ρομπέρζ;

Είναι λογικό να υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται, από την στιγμή που δεν θα μείνει στους «κυανόλευκους»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ ο Απόλλωνας έχει φτάσει στα άκρα και ο Γάλλος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Λεμεσού, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά οι «κυανόλευκοι» για να αποχωρήσει.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Κλουζ, που αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας, με τον Απόλλωνα να ικανοποιείται από την πρόταση των Ρουμάνων, αλλά όχι όμως ο ποδοσφαιριστής. Επίσης, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της Ομόνοιας, με τους «πράσινους» να έρχονται σε επαφή με τον Απόλλωνα.

Από την στιγμή που είναι διαθέσιμος ο ποδοσφαιριστής, σίγουρα κι άλλες ομάδες θα ενδιαφερθούν, καθώς η αξία του Ρομπέρζ είναι δεδομένη. Τελευταίες πληροφορίες φέρνουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται να πάρει τον Γάλλο στο Αρένα.

Η ομάδα της Λάρνακας ψάχνει ένα αμυντικό, ο οποίος θα έχει την ποιότητα για να καλύψει το κενό που άφησε ο Καταλά και ο 32χρονος άσος είναι ιδανικός, ενώ δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνιο για προσαρμογή.

Βέβαια, για να γίνει μία τέτοια κίνηση, θα πρέπει η ΑΕΚ να βγάλει αρκετά λεφτά από τα ταμεία της, καθώς ο Απόλλωνας δεν θα αφήσει εύκολα ένα παίκτη της ποιότητας του Ρομπέρζ να πάει σε μία ανταγωνιστική ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X