ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Η σημασία του καλοκαιριού

Θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα και το γνωρίζουν όλοι αυτό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Είναι μαγκιά να παραδέχεσαι τα λάθη σου, αλλά είναι μεγαλύτερη μαγκιά να μπορείς να τα διορθώνεις και σημαντικό να μην τα επαναλάβεις. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, στην χθεσινή του δημοσιογραφική διάσκεψη, τόνισε ότι την φετινή περίοδο το πρωτάθλημα χάθηκε από τα δικά τους λάθη.

Εκτίμησαν λάθος τα δεδομένα τον Γενάρη και δεν ενίσχυσαν την ομάδα όπως θα έπρεπε για να μπορεί να αντέξει, μετά την υπερπροσπάθεια που έκαναν στην Ευρώπη. Η ομάδα δεν είχε επιλογές και αυτό το πλήρωσε.

Συνεπώς, αφού έχουν παραδεχτεί το λάθος που έγινε, περιμένουμε ότι θα γίνουν διαφορετικά πράγματα το καλοκαίρι. Διότι το καλοκαίρι χτίζονται οι ομάδες και όχι τον χειμώνα. Τον Γενάρη απλά διορθώνεις κάποια πράγματα.

Βέβαια, τις περισσότερες φορές χρειάζεσαι διορθώσεις τον χειμώνα, καθώς δεν μπορείς να πετύχεις 100% στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Όπως και ν’ έχει το πράγμα, το καλοκαίρι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Απόλλωνα.

Σημαντικό γιατί θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα και το γνωρίζουν όλοι αυτό. Άλλωστε, υπήρχε και επίσημη παραδοχή ότι αυτή η ομάδα έκανε τον κύκλο της. Δεν διαφωνούμε σ’ αυτό, όμως την ανανέωση την κάνεις σταδιακά, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η ομάδα.

Άρα, περιμένουμε να έρθουν κάποιοι παίκτες που θα μπορούν να αλλάξουν την ομάδα. Να ανεβάσουν ξανά την ποιότητα και να μπορούν να τραβήξουν την πίεση του πρωταθλητισμού. Οτιδήποτε άλλο, θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον Απόλλωνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X