ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Φέρνει εξελίξεις;

Η επιστροφή του Νίκου Κίρζη στην Κύπρο θα τρέξει τα θέματα του προγραμματισμού, αλλά και αυτό του Ρομπέρζ

Στην Κύπρο θα βρίσκεται από σήμερα ο πρόεδρος της εταιρείας, Νίκος Κίρζης, καθώς τις τελευταίες μέρες βρίσκονταν στην Αμερική για διακοπές και ξεκούραση. Βέβαια, παρόλο που βρισκόταν στο εξωτερικό, όλα τα ζητήματα της ομάδας έτρεχαν κανονικά, καθώς είχε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του.

Όμως, είναι διαφορετικό να βρίσκεται στην Κύπρο, διότι θα τρέξουν περισσότερο τα θέματα του προγραμματισμού και ενδεχομένως κάποια να δει και προσωπικά ο ίδιος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του. Το αντίθετο θα λέγαμε.

Ένα θέμα που ίσως δει προσωπικά είναι αυτό του Βαλεντίν Ρομπέρζ, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το ζήτημα με τον Γάλλο. Πάντως, επισήμως λένε ότι η θέση του Απόλλωνα είναι ξεκάθαρη και έχει μεταβιβαστεί στον παίκτη. Ότι έχει συμβόλαιο και υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα.

Τώρα, εάν ο παίκτης επιμένει στην απόφαση του, τότε δεν μένει κανείς με το ζόρι. Το θέμα είναι να γίνει προσπάθεια για να αλλάξει γνώμη, διότι θα ήταν κρίμα να χάσει τόσο εύκολα ένα καλό παίκτη ο Απόλλωνας. Διότι, τίθεται και το άλλο ζήτημα, εάν βρίσκεις κάποιο που θα μπορεί να αντικαταστήσει τον Γάλλο μέσα στο γήπεδο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζητήματα, υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του Τζουμ και στον Απόλλωνα βρίσκονται σε αναμονή. Η προσπάθεια τους είναι να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει πριν ξεκινήσει το Αφρικανικό κύπελλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X