ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Φαίνεται ξεκάθαρα…

Για να αλλάξει η ομάδα θα πρέπει να έρθουν άμεσα και να ενσωματωθούν οι μέσο-επιθετικοί

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Τα φιλικά είναι πάντα για τους προπονητές και αυτός που προσπαθεί να βγάλει συμπεράσματα από ένα τέτοιο παιχνίδι, το πιθανότερο είναι να κάνει λανθασμένες εκτιμήσεις. Αυτό όμως δεν είναι κανόνας, αλλά μια πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται τις περισσότερες φορές.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είδαμε κάποιο νέο στοιχείο στην ομάδα και δεν περιμέναμε να δούμε για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς. Είναι πάρα πολύ νωρίς, ενώ η ομάδα ήταν σχεδόν η ίδια με πέρσι και είναι δύσκολο να αλλάξει.

Αλλαγές θα μπορούν να γίνουν όταν μπουν στην ομάδα οι νέοι παίκτες και κυρίως οι παίκτες της μέσο-επιθετικής γραμμής. Διότι μία ομάδα την αλλάζουν οι δημιουργικοί παίκτες και όχι οποιοιδήποτε άλλοι.

Συνεπώς, όσο πιο γρήγορα έρθουν και ενσωματωθούν στην ομάδα, θα είναι καλύτερα για όλους. Πάντως, μέσα από το χθεσινό φιλικό φάνηκε ότι ο Αγκίρε έχει πολύ καλό αριστερό πόδι. Δεν ήταν μόνο οι εκτελέσεις των φάουλ, αλλά γενικά οι μεταβιβάσεις που είχε.

Πολύ σημαντικό αυτό, καθώς είπαμε αρκετές φορές ότι ο Απόλλωνας έχει μεγάλη ανάγκη από ακραίους ποδοσφαιριστές. Παίκτες που θα μπορούν να παίξουν την γραμμή και να δημιουργήσουν. Για την αξία του, είπαμε είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Απλά, κάποια στοιχεία μόνο μπορούμε να διαπιστώσουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X